Jak hrál DJ na Vaší svatbě?

Od začátku jsme věděli, že chceme aby nám na svatbě hrál DJ. Já jsem proto, aby hrál v kuse, přítel (asi ovlivněný nedávnou svatbou, kde měli kapelu) chce, aby dělal mezi písničkama pauzy... (např. 5x něco rychlejšího a chvíli pauza na občerstvení atd). Jak jste to měli vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím odpovídám jen dle zkušeností ze svatby mých přátel. Pauzy se dělali jen tehdy, když hrála živá kapela. DJ hrál nonstop. Střídal rychlé s pomalými. Na parketu vlastně pořád někdo tančil, někdy víc někdy míň....
Odpovědět
DJ bezne hrava tematicke kola (ludovky, tanecne, starinky, rock`n`roll), tie niekedy zakonci pomalymi pesnickami....kola su obvyle viac ako 5 pesniciek, aspon 45 min. a 15 min. pauza na obcerstvenie alebo nejaky program...samozrejme s kazdym DJom sa da na pravidlach dohodnut....hudba v kuse je podla mna vhodna len vtedy, ked mate vela ludi a parket aspon trochu vzdialeny od stolov...ludia si budu chciet aj oddychnut, najest sa, porozpravat, a to sa neda pri neustavajucej hlasnej hudbe....takze pre beznu svadbu a zo svojich skusenosti radim dlhsie kola s prestavkami
Odpovědět
Profilova fotka
nechala bych to na DJ, on ví jak hrát :-) když by nikdo netančil zrovna, tak je jasné že to stlumí a dá spíš podkreslení než když to tam lidi rozbalí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož jsem nebyla pořád vevnitř (a v době únosu ani v místě hostiny :-) ), tak to nevím stoprocentně, ale mám pocit, že hudba hrála pořád, měli jsme totiž naprosto dokonalého DJ, který dokázal přesně vystihnout náladu a podle toho hrál, někdy hudbu i ztlumil jen jako podkres, hrál na přání a umožnil i karaoké, i když jsme na tom nebyli předem domluvení. Kvůli neskutečně pomalé obsluze došlo k časovému skluzu, takže svatební dort se krájel, když už začali chodit kamarádi na raut a dorazil i DJ (původně se měl krájet jako dezert hned po obědě), což ovšem mělo tu výhodu, že to jednak viděli skoro všichni přátelé a jednak náš skvělý DJ okamžitě zareagoval, moderoval to a pustil nám k tomu krásnou hudbu, takže všechno zlé je k něčemu dobré :-)
Odpovědět
Kurnik, ja ani nevim, jak nam hral :) Ale asi v kuse. S prestavkou bych to pochopila u zive hudby, ale proc delat pauzu u mrtve?
Odpovědět
Profilova fotka
Hudba by měla hrát vkuse s tím, že náš DJ sadu skladeb uvádí, a potom navolí potišeji několik skladeb za sebou a udělá si pauzu, aby si také hosté mohli odpočinout a popovídat. Večer, když spousta lidí tančí, je pauz míň a kratších jen na nutné osobní záležitosti. Zároveň by měl pohotově uvádět jakoukoliv nastalou situaci a v případě přání soutěže pro novomanžele.
Odpovědět
Profilova fotka
To je zvláštní, že by DJ nehrál v kuse.....pauzu na občerstvení si lidé dělají i bez pauzy v hudbě, ne?:-) Mít DJ a zároveň pauzy by mi přišlo trochu umělé...nevím
Odpovědět
Profilova fotka
Na nasej svatbe sme mali vyborneho DJ (DJ Dobes z Mnisku pod Brdy). Cely vecer hral skvely vyber pesniciek, ktore sa nam pacili a vzdy mal po ruke cokolvek si niekto prial zahrat na zelanie. Vyborne reagoval na naladu hosti v kazdej chvili a podla toho prisposoboval aj vyber pesniciek a bol aj skvely moderator. Boli sme nadmieru s nim spokojni. Urcite ho doporucujeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?