Hudba na svatbě z PC - seznam písniček

Nemáte někdo nějaký typ, jak sestavit hudbu na svatbu? Nebudeme mít ani kapelu ani DJ, tak přemýšlím, jaké žánry a tak namixovat, aby byli všichni spokojeni. Nebo nemáte někdo nějaký seznam písniček, nebo rovnou nějaký soubor ke stažení pro inspiraci?
Odpovědět
Profilova fotka
@paja87 Dobrý den, nejprve se zeptám, proč nechcete odborníka? Abych odpověděl. Záleží hodně na Vašich preferencích. Určitě je nějaká muzika, kterou máte oba rádi. Na té to postavte. Dále pak doporučuji oslovit Vaše hosty ať Vám klidně sami napíší co mají rádi. Doporučuji dát dohromady min. 150 skladeb. Dále doporučuji mít na svatbě někoho, kdo se Vám o muziku bude starat ve smyslu potenciálních přání. Ovšem pohlídejte si ať z toho není mišmaš. Petr Knap KV-Production Majitel, DJ
Odpovědět
Profilova fotka
@paja87 Dobrý den, s kolegou souhlasím a jen doplním pár mých konkrétních zkušeností: 1) na většině CZ svateb je vyžadována česká a slovenská muzika... Takže to chce mít připravené nejoblíbenější skladby od K.Gotta, V.Neckáře, H.Vondráčkové, H.Zagorové, M.Davida, Kabátů, Chinaski, Divokýho Billa, Elány atd... V dnešní době také Klus a Kryštof (i když to je spíš na poslech než k tanci), Farná (Boky), Vašo Patejdl 2) velmi malé procento lidí chce na svatbě aktuální taneční muziku... takže spíš to postavte od 60.let po 80.léta, trochu 90s a z novějších opravdu jen nejznámější hity.. 3) chlapi na svatbě nejvíc roztancujete na rock.. takže ACDC, Deep Purple, Queen, Clash, ..a samozřejmě CZaSK kapely 4) určitě nezapomeňte na velikány jako... Jackson, Elvis, Madonna, Beatles, Bee Gees, Abba, Roxxet Mrknete-li na můj web, najdete tam inspiraci CZ&SK autorů a pak TOP200 zahraničních songů... Přeji ať se svatba povede... O.Seidl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Taky se přidám... Určitě někoho spolehlivého požádejte ať se o techniku a písničky během večera stará. Přes hostinu stačí náladové skladby, puštěné klidně bez dozoru, např ploužáky o lásce, rockové balady, nebo vážná hudba. Ale potom ? Úplně nejhorší model je notebook volně k dospozici, aby si každý pustil, na co má náladu. Já už to na pár svatbách zažila, chaoz jak noha.. Počkej, co to hraje ? Vypni to !! Mám lepší, to ne! Já myslel tuhle! Ta je blbá... A tak dále... Z každé písničky hrálo 30 vteřin, hlouček lidí kolem notebooku dělal takový bordel, že muziku stejně nikdo neslyšel, natož aby tancovali. Za 2 hodiny bylo po večírku :-( Nemluvě o tom, že by Vám měl také někdo vyhlásit první tanec, pokud jej tedy máte, protože tančit první tanec někde v koutku, když svatebčané nevěda o této aktivitě tlačí řízky, je smutné :-( ještě popřemýšlejte... Ona svatba nemusí být moc organizovaná, ale hosté by měli tušit co se děje, co teď a co potom a k tomu človíček s mikrofonem ( klidně svědek ) může hodně pomoci.. Držím palce Katka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím tady s kolegama. Vhodné by také bylo si zjistit jaká skladba lidí se bude na Vaší svatbě pohybovat a podle toho si také vybrat písničky. Můžete si je poté roztřídit podle stylů ..na odpoledne a na večer. jelikož večer se spíše hrajou párty hity :-) Kdyby jste cokoli chtěla poradit ozvěte se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My sme si namixovali hudbu na celú svadbu a púšťali ju z notebooku. Všetci sa výborne bavili, chválil to aj náš svadobný fotograf Tomáš Záhumenský, ktorý zažil už niekoľko stoviek svadieb. Dôležité je však mať aj dobré ozvučenie, ktoré sme mali, keďže sme v tom čase mali kočovné divadlo. Výhodou bolo, že nám hrala iba hudba, akú sme chceli a príprava jednotlivých hudobných kôl nás bavila. Rozhodli sme sa tak preto, že sme neboli na svadbe, kde by sa nám DJ vyslovene páčil. Podľa mňa sa to zvládnuť dá, ale stojí to čas, takže by ťa to malo baviť.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?