Hudba při obřadu v zámecké oranžerii-Chlumec nad Cidlinou

Zdravím nevěsty :-) , čeká nás svatba v zámecké Oranžerii začátkem června a řeším zrovna hudbu při obřadu - nevím, zda se spolehnout na jejich varhaníka se zpěvačkou nebo si připravit vlastní CD s písničkama..původně jsem měla vymyšlenou právě variantu s reprodukovanou hudbou z CD,ale paní matrikářka mě trochu zvyklala... Nemáte s tím některá z vás zkušenosti? ;-) Předem díky 8-)
Odpovědět
Také jsem se začátkem června vdávala v oranžerii. Jak se vám tam líbilo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lendul Před několika lety jsem byla na svatbě, která se konala přímo na zámku a zpívala jim tam z kůru nějaká zpěvačka. No byla to hrůza, připadala jsem si jako na pohřbu :-( Ale nevím, jestli to je ta samá, kterou byste měli mít i vy =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud máte zájem mít vlastní skladby a přitom je nepouštět z CD, mohu Váš obřad doprovodit na klavír skladbami dle Vašeho výběru. V případě zájmu o bližší informace pište do IP nebo na můj email - viz profil nebo mé stránky. Kupsa
Odpovědět
@knacki nám zpívala taková mladá slečna, zpívala písničku Z pekla štěstí a potom Já ti prstýnek dám. A pohřební to rozhodně nebylo. Nabíhá mi z toho husina ještě teď :-) My nechali hudbu na nich, a byla jsem naprosto spokojená. Dokonce při podpisech hráli na klavír Bryana Adamse, kterého jsme měli vybraného na svatební tanec, takže i trefa. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikissek Tak to určo nebyla ona, byl to zpěv zralé ženy a pokud si dobře vzpomínám, zpívala Ave Maria a pak ještě něco v podobným stylu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?