Hudba při obřadu v kostele, jakou zvolit?

Profilova fotka
Zdavím nevěsty, chtěla jsem se zeptat, či poradit. Budeme mít svatbu v kostele, ale jen zkrácenou verzi. Potřebovala bych poradit, jakou zvolit hudbu. Chtěla bych poprosit sestřenku, aby mi zazpívala, ale nevím, jaké písně vybrat. Poradíte mi některá? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si Vám navrhnout (byť nejsem nevěsta :-) ), abyste se nejprve zeptala sestřenky co má v repertoáru a podle toho si vybrala a popřípadě s ní domluvila doplnění o to, co byste chtěla Vy.
Odpovědět
Profilova fotka
ANo, asi bude nejlepší se domluvit rovnou s ní. Ale chtěla jsem vědět, jaká je vhodná hudba přímo na obřad v kostele. Jaké písně se hrají, zpívají nejčastěji.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží i co Ti farář dovolí. Jsou klasické písničky, které žádnému nevadí - Jak proudy říček dvou, Mou cestu v rukou máš, Spoj naše ruce, Ať dobrý Bůh, Svatební atd... A pak jsou písničky z filmů a od různých zpěváků, které se né všem farářům líbí - Halleluja (ze Shreka, i když s českýma slovama napsanýma na svatbu), Láska na 100 let, Ten kdo má Tě rád, Já Ti prstýnek dám atd. Takže pak záleží i na domluvě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?