Hudba při obřadu na pláži

Ahoj nevěsty, poamlu, ale jistě se s přítelem snažíme vymyslet hudbu pro náš obřad na pláži, ale zatím jen tápeme. Nemaáte některá nějaký nápad, nebo některá z nevěst, co bude mít/měla svatbu u moře, co vám hrálo, nebo se vám zdá pro tuto příležitost vhodné? Díký moc za nápady :-)
Odpovědět
mi se líbí Yiruma, má krásné instrumentální písničky. Sice nemáme svatbu na pláži, ale v přírodě a budeme mít "Kiss the Rain" :-) https://www.youtube.com/watch?v=WIbUN...
Odpovědět
@agtari Jo,od něj se mi písničky líbí a tak nějak si myslím, že "u něj" i vybereme.....Tahle písníčka je také moc pěkná :-)
Odpovědět
@badyr a jak to budete na pláži pouštět bez elektřiny? Řeším stejný problém, tak si říkám, jestli nemáš nějaký nápad :-) přinejhorším to asi pustíme z noťasu a bud to slyšet jenom kousek od "oltáře" a ne na kilometr daleko, ale nevím, jestli to není blbé, když to bude tak potichu..
Odpovědět
My nedávno koupili takové aku-kombo (nebo reprák-nevím, jak to nazvat) v Lidlu. Je tedy bezdrátové, a dá se na něm přehrávat přes bluetooth. Takže pověříme někoho, komu asi hudbu nahrajeme do mobilu... Hraje to celkem slušně.
Odpovědět
@agtari popravdě netuším jak to bude zajištěné, přehrávání nám zajistí svatební agentura. My si jen máme dodat cd s hudbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Somewhere over the rainbow - Israel Kamakawiwo'Ole I´m yours - Jason Mraz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?