Hudba po 22.hodině

Zdravím, zajímalo by mne, jestli se dá něják zařídit, aby jsme na svatbě mohli mít venku hudbu déle než do 22 hodin. Máte s tím někdo zkušenost? Díky
Odpovědět
Tak trochu mám - měli jsme svatbu na statku, který je ve vesnici, tj. z obou stran jsou na něj nalepeny další statky. Pan majitel má domluvu s ostatními, že hudba se pouští venku pouze tiše, raději ne, protože pak se nám při prvním tanci novomanželů kolem 17h stalo, že soused řezal pilou. Jakmile jsme píšničku vypli, přestal. Pak jsme se tedy přesunuli do sálu. Na jednu stranu to chápu, že sousedy asi nebaví poslouchat každý víkend jak si někdo venku tancuje, ale na druhou stranu je něco jako 22h a vyhláška obce. My jsme vyšli panu majiteli celkem vstříc. Asi dost záleží na tom kde to budete mít...Pokud to bude samota, asi bych to nějak zásadně neřešila. Jinak to může být problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@hegrom Co mám zkušenosti, v zásadě to jde zařídit leda pečlivým výběrem lokality, kde venkovní produkce neruší žádné sousedy, protože tam nejsou. Noční klid je celkem neprůstřelná věc... S takovými lokalitami, kde lze hrát venku dle libosti jsem se setkal. Jestli bych uměl dát nějaké tipy však záleží v jaké části republiky budete mít svatbu.
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli svatbu na chatě u tchána, takže jsme řešili podobný problém. Týden před svatbou jsme obešli sousedy s koláčky a poprosili je o shovívavost, nikdo z nich s tím neměl problém. A manžel ještě volal na obecní úřad, aby oznámil konání akce - paní úřednici bylo naprosto jasné, že se jedná o hluk po desáté a také neměla námitky :-) Ne vždy narazíte na tak pohodový přístup, ale u nás to klaplo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?