Hudba na večer, budu vděčná za tipy

Ahoj holky, dávám dohromady hudbu na večer, už mám postahováno něco přes 5 hodin muziky, ale mám obavy že to stačit nebude. Dochází mi nápady :-( Za jakýkoliv typ budu vděčná. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jestli půjdete touto cestou, ten kdo bude pouštět hubu, tak jakoby na svatbě nebyl a vy přijdete o pořádnou zábavu. Doporučuji si sjednat službu DJ. Mrkněte na webky. DJ Zdenek
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby jsi chtěla můžu ti poslat cca 180 písniček co mám vybrané prozatím já. Jen napiš jaký žánr hledáš :-)
Odpovědět
@djzdenek Víte, já chápu, že jako DJ máte takový názor, to je pochopitelné, ale někdo prostě ke svatbě nepotřebuje DJ :-) My třeba vyloženě chceme jen někoho, kdo se postaví a bude jen pouštět hudbu a o kom ani nepotřebujeme slyšet. Prostě jak píšete, jako by nebyl. Bez žádných řečí, žádného světýlkování, moderování atd. Pro vás třeba nuda, pro nás ideální zábava :-) A třeba tady tazatelka to má stejně a pak je doporučování sjednávat si DJ jaksi out of topic ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 OK. Každý chce tu svoji svatbu prožít jinak. To je jasné. Tož přeji krasnou a pohodovou svatbu a nekonečně mnoho štěstí :-)
Odpovědět
@simone5 No jo, ale KDO to bude dělat? Kdo bude ten, který by tam jakoby nebyl? Bude-li to někdo ze svatebčanů, bude mít značně zkaženou celou svatbu. Dá se k tomu samozřejmě přistoupit tak, že svatba je hlavně o nevěstě a ženichovi, na druhou stranu je to společenská událost a tedy se očekává, že z toho bude něco mít i ta společnost. Nejsem DJ, takže mě není třeba podezírat z "osobních zájmů", ale v poslední době jsem absolvoval dost svateb (holt "správný věk") a i když třeba na svatbě hrajeme, tak je to celkem na hraně - neužijeme si to tak jako ostatní hosté. A to hraní je vcelku zábava, moc lidí, které baví pouštět písničky z počítače, neznám. Druhá možnost je, že to nebude pouštět nikdo a sestaví se playlist, ale tam hrozí: 1) že se to bude porouchávat - tu něco vypadne atd. 2) že se někdo z hostů stane samozvaným DJ (občas to chvilku třeba někoho i opravdu baví) a začne tak trochu "škodit" Čili "vlastník playlistu" se celkem hodí a nechcete-li s tím otrávit někoho z hostů, hodí se někoho najmout. A pak už je jedno, jestli mu říkáte DJ nebo třeba "pán s počítačem".
Odpovědět
My budeme mít DJ, ale je to známý a vysloveně po něm jen chceme, aby pouštěl písničky podle aktuální nálady. O moderování a další služby nestojíme.
Odpovědět
@kacenkakaca My to máme úplně stejně :-) Máme profi DJ, ale je to náš známý, kterému jsme řekli, že po něm chceme jen pouštět hudbu (seznam písní a samotné písně mu dodáme) a nic víc. Bude to mít jako práci, po svých hostech bychom nic nepožadovali, protože je nám jasné, že by ze svatby nic neměli (znám z vlastní zkušenosti totiž :-D ). Mně šlo jen o to, že když se řekne DJ, tak si většina DJů představí nejen pouštění hudby, ale i moderování a vše, co k tomu patří. Což je naprosto v pořádku, když si to tak někdo přeje, ale jsou lidé, kteří chtějí jen "pouštěče hudby", a právě na to jsem reagovala. Ale uznávám, že jsem se špatně vyjádřila, to asi ano :-)
Odpovědět
@kmotra87 ahoj poslala bys mi to prosim taky?? My si to. Taky chcem delat sami ale celkem se toho bojim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka_a_petak tak mi písni co za žánr chceš a já ti pak pošlu seznam písniček co mám. V pc mám asi 90 hodin hudby (pop, rock, punk, r´n´b atd atd ) :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja bych chtela ceske,potom nejaky takovy ty ktery bavi i starsi generaci, atd proste co si myslis ze Se hodi :-D
Odpovědět
@kmotra87 Ahoj , prosím tě, poslala bys mi seznam písniček na email xxmilla@seznam.cz. Děkuju moc!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@xxmilla myslíš ten co mám pro sebe nebo co mám v pc? @hanka_a_petak uf no nějaka to dám dobromady a pošlu ti seznam i seznam toho co chci já.
Odpovědět
jé ty jsi hodná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka_a_petak ip ;-)
Odpovědět
Asi co máš pro sebe na svatbu...Díky moc předem!
Odpovědět
můžu i já poprosit o písničky na email adam.jana@seznam.cz. Dík
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?