Hudba na tanec s rodiči

Dobrý den, nějak mě nenapadá na co tancovat s rodiči, upřednostňuji českou píseň ale nemůžu najít žádnou aby nebyla zamilovaný. popřípadě co budete mít i zahraničního. Svatba je v sobotu a pořád nevím :/
Odpovědět
Já tancovala s tchánem na https://www.youtube.com/watch?v=t4DYq.... A s tatínkem si nejsem jistá (nemůžu si vůbec vzpomenout), ale bylo to něco od Tomáše Kluse a pak ještě jednu od Kosheen (oba skupinu máme rádi) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Českou asi neporadím a zamilované jsou obě, ale máme nachystanou oblíbenou písničku maminek Love Hurts od Nazareth a potom od Westlife Beautiful in white.
Odpovědět
Život je jen náhoda, Hvězdička blýskavá, Sladké hlouposti, Zahrada ticha, Most přes minulost..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Pokud rodiče neumí klasické tance, tak určitě ploužák... Garantuji vám, že v tuhle dojemnou chvíli nějaký text písničky poslouchat nebudete vy ani oni :-) Já zpívám častou Louise Armstronga Wonderful W., nebo Každý jednou velkou lásku potká, Pár havranich copánků, Ed Sheeran Perfect ( valčík ) když chtějí být novomanželé vtipní tak S tím bláznem si nic nezačínej :-D Walzy, pokud rodiče umějí : Čekej tiše, nebo Moon river - česky či anglicky.. Moc to neřešte. To co psala Stracenka výše taky super... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?