Hudba na tancování, pošlete názvy písniček

Profilova fotka
Holky poraďte, budeme si pouštět hudbu na svatební hostině sami, přítel mě řekl, že mám vybrat nějaké písničky na tancování že to pak pustíme jako playlist, já ale absolutně nevím jaký písničky, vím tak o dvouch co se mě líbí ale to asi na celý večer nestačí :-D Napsali byste sem prosím názvy písniček co máte rádi? :-) Moc byste mě pomohli.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych zadal na You tube 80´hits nebo 80tá léta a postahovala si něco z toho. Myslím, že tohle nikoho neurazí. Já osobně bych dala třeba Madonu, Coldplay, Flypside, Mobyho a další. Namátkou budu jmenovat třeba ještě: Sugar sugar, Pretty woman, Mariu od Blondie, R.E.M., Roxett, Red Hot Chilli Pepers, Erose Ramazzottiho, Tinu Turner. A pak samozřejmě českou nestárnoucí klasiku. :-) Snad jsem Ti trušku pomohla. PS: předem se omlouvám za chyby-ne u všech interperů jsem si jistá jak se píšou :-P
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ještě bych se určitě zeptala vašich hostů, může si třeba každý požádat o 2,3 písničky a play list máš plnej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 Ahoj, já jsem si sepsala seznam písní, které mám ráda buď já nebo rodina, jestli chceš, tak mi napiš mail a já ti ho pošlu. Akorát nevím, jestli se to bude líbit tobě... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na rep.list na mém webu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?