Hudba na svatební obřad, napadá Vás něco hezkého?

Profilova fotka
Ahoj holky. Vím, že už se tady tohle téma diskutovalo hodně. Příspěvky jsem četla, ale nic mě nějak nezaujalo a jsem docela bezradná. Budeme mít obřad v přírodě a pořád nemohu vymyslet hudbu k obřadu. Může být zpívaná i instrumentální. Něco romantického a poutavého. Nenapadá Vás něco hezkého? Děkuji mockrát :-)
Odpovědět
My budeme mít kapelu, která nám zazpívá, zahraje na kytaru, housle i klavír..... takže to bude kombinace Příchod ženicha a pak nevěsty: Shania Twain - From this moment Místo básně: Lucie Vondráčková - Láska na 100 let Podkresová (pouze klavír): Yiruma - River flows in you a Christina Perri - Thousand years
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud mohu mluvit z vlastní zkušenosti, velmi oblíbené jsou následující skladby: Melodie z Amelie z Montmartru – Comptine D’un Autre été Melodie z Forresta Gumpa – Forrest Gump Theme Melodie ze ságy Stmívání – Yiruma – River Flows In You Butterfly Waltz – Brian Crain Další skladby můžete najít na mých stránkách, ale toto jsou opravdu nejčastěji žádané melodie, tedy kromě klasických svatebních pochodů.
Odpovědět
Jsme dámské komorní trio z Karlových Varů v obsazení: příčná flétna, klarinet, violoncello, jedná se o obdobu smyčcového kvarteta, seznam skladeb a případné nahrávky rády zašleme. Desetileté zkušenosti a pár obřádků odehráno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?