Hudba na svatební obřad, kdo by ji mohl sestříhat?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte prosím někdo, kdo by mohl sestříhat hudbu na svatební obřad a jak dlouhé se většinou dávají jednotlivé písničky?Prosím o nějaký tip. Hudbu už máme vybranou:-) Děkuji 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zuzko. Obřad většinou trvá 20-30 minut, jednotlivé písně už potom podle pasáží. Doporučím spíše instrumentální hudbu, zpívanou případně na konci, ke gratulacím. Pokud budete potřebovat hudbu sestříhat, můžete se obrátit na nás. Ale většinou bohatě stačí vypálit vše na CD hned za sebou a bez mezer a přínést s sebou. Domluvte se určitě na místě. Mimochodem, nevím odkud jste, ale my jsme z Ostravska a okolí a pravidelně ozvučujeme i obřady, na to navážeme hudbou k hostině a večerní párty. S pozdravem a přáním nádherné svatby, DJ Ondra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hudbu by Vám měl/mohl ideálně sestříhat DJ, kterého budete mít na Vaší svatbě. Pokud tomu tak není (nemáte DJe nebo to neumí), mohu Vám poskytnout své služby a v případě potřeby Vám hudbu mohu sestříhat a vypálit na CD, které pak pouze pustí obsluha v oddací místnosti a o nic se již nemusíte starat. Jak píše kolega výše, obřad většinou trvá 20-30 minut, podle počtu hostů (nejdéle na celém obřadu trvá gratulace svatebčanů :-)). Samozřejmě že Vám také mohu nabídnout kompletní služby hudební produkce, včetně ozvučení obřadu, více se dozvíte v mém profilu, či na webových stránkách. Přeji hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?