Hudba na svatbu - Ústí nad Orlicí

Zdravím všechny, osmnáctého července plánujeme svatbu v Ústí nad Orlicí. Původně jsme samozřejmě chtěli kapelu, kvůli ceně jsme to omezili pouze na DJ a teď dokonce v rámci šetření uvažujeme pouze o počítači s hudbou a o někom z příbuzných, kdo by se o to staral. Myslíte si, že to už je přehnaná snaha ušetřit nebo se to také dá zvládnout pouze takhle? Na druhou stranu si říkáme, že DJ nebo někdo z kapely by tu společnost i bavil. Což by v případě vlastního počítače odpadlo a mohla by být nuda. Případně může někdo doporučit kapelu nebo DJ z Ústí nebo okolí? Raději bychom možná DJ, protože kapela přeci jen nezahraje každé přání. Děkuji všem.
Odpovědět
Radím DJe, nám zajistil hudbu na obřad, hudbu k hostině a na celý večer společně se soutěžemi a komentováním. Pokud byste měli jen PC a někoho z rodiny, každý by se vám cpal za "mixážní pult" a pouštěl si tam co chce on.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,nejsem sice zrovna z okolí,ale jezdím hrát jako DJ svatby po celé ČR. Zašlu vám nabídku do interní pošty.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?