Hudba na svatbu, okres Břeclav. Poraďte

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím nezná některá nějakou dobrou hudba na svatbu? Nemužu nikoho najít. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zkus R-boom z Velkých Bílovic.Je fakt,že před rokem touto dobou jsem taky sháněla hudbu na 22.9.07 a byla to fuška.R- boom měli tenkrát plno,ale jinak se mi líbili.Mrkni na jejich stránky.Nakonec nám hráli Duo adrien a byli super, jsou ze Znojemska.Jinak jsem inspiraci hledala na netu a většinou umí poradit i ti muzikanti, dají ti kontakt na konkurenci ;-) Klidně zápatrej i v Brně, většinou nemají problém s dopravou ;-) Hodně štěstí a dej vědět jak jsi pořídila :-) Pa Inka.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni sem - na hyperinzerci já vždycky najdu všechno...Ahoj http://kultura.hyperinzerce.cz/porada...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, neznáte někdo kapelu Apollo pana Janoty z Břeclavska? Potřebovala bych nějaké reference =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Obnovím téma, holky, neznáte nějakou kapelu z okolí Břeclavi, Hodonína? Náš favorit nějak přestal komunikovat.. :-( Ráda bych měla na svatbě někoho, kdo udělá dobrou náladu.. nemáte s nějakou zkušenost prosím? Díky za tipy..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Doporučuji podívat se zde do profíků - svatebních kapel je tu spousta i z jižní Moravy. na webech se pak mrkni na videa z hraní, nebo poslechni ukázky. Dobré kapely je na webech mají :-) Doporučení je dobrá věc, ale co se líbí jednomu, to se druhému líbit nemusí... :-) Jinak volných termínků na letní svatby již v lednu valem ubývá.. Doporučuji proto neotálet... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, jsme kapela ze Zlínska, hrajeme všechny styly, pop-rock, country, disco, dechovky . Na své si příjdou všechny věkové karegorie. Pořádáme společenské hry , soutěže, karaoke a podobně. Hrajeme po celé Moravě a na Slovensku. Mrkněte na naše stránky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?