Hudba na svatbu na Moravě a Slezsku - máte zkušenosti?

Ahoj holky, možná tu toto téma už je (nejspíš určitě), ale pořád jsem v nich moc nenašla to, co hledám. Svatební letní boom je za námi (zimním nevěsty prominou :-) ) a mě by zajímalo, kdopak Vám hrál na svatbě? Nebo když jste na nějaké byli jako hosté, kdo Vás zaujal? A naopak? Na co byste si dali příště pozor? Diskuze tu sice nějaké jsou, ale spíš se tam objevují samé nabídky profesionálů a nevěsty skoro žádné, nebo už "staršího data". Díky za každý příspěvek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bratr mého nastávajícího měl loni na svatbě Romana Pastorka, určitě ho znáš z pořadu Bludiště. je to profík a pokud nemáš problém si za něj trochu připlatit, tak určitě stojí za to.
Odpovědět
@parcelads Dobrý den, zkuste se mrknout na Gibon Music Band (viz. odkaz níž). 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nebo se koukněte i ke mě. Je možné z hudby téměř cokoli ;-) Hezký den. Radim
Odpovědět
Děkuji, mrknu se. A co ostatní, mi neříkejte, že jste si na svatbě hráli všichni sami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@parcelads Vážená slečno, či paní :) nemějte mi to prosím za zlé, že se vmísím takto nepozván do diskuze, nicméně obávám se, že nevěsty, které již jsou oddány jsou sem jednoduše přestaly chodit, protože nemají nadále důvod...to bude nejspíše příčina skutečnosti, že se více odpovědí zřejmě nedočkáte... :-) jinak také jsem k službám!
Odpovědět
@sonido Vážený pane :) Vůbec Vám to nemám za zlé. To je taky jeden z důvodů, proč píšu už teď (i když svatbu plánujeme příští rok). Vidím tady spoustu nevěst, co reagují i po svatbě. A navíc se může ozvat kdokoli, třeba i nějaký host. Diskuzi nezakládala jen pro sebe, ale pro všechny, co hledají nějakou hudbu, aby zde našli jak kladné, tak někdy bohužel i ty záporné reference.
Odpovědět
Profilova fotka
@parcelads Ahoj, pokud chceš, můžeme zaslat kontakt na našeho DJ. Hrál vše, co jsme si my i naši hosté navymýšleli, od dechovek přes Nohavicu a Horkýže až po současné hity. Myslím, že cenově se pohybuje celkem nízko a opravdu je kvalita znát. Máme ho již odzkoušeného z různých akcí a plesů. Takže pokud chceš, kontakt ráda zašlu.:)
Odpovědět
@terush_a Ahoj, určitě pošli, děkuji :)
Odpovědět
@parcelads Dobrý den,pokud mohu nabídnout vlastní zkušenost,hodí se kombinace cimbálové muziky a diskžokeje.Samozřejmě musíte brát na zřetel, kolik svatebních hostů budete mít a co preferují.Byli jsme jako CM na mnoha svatbách i jako překvapení nejen pro nevěstu a ženich, ale také i pro svatebčany, a vždy se všichni velmi dobře bavili. Je to jedna z variant pro Moravu... Blanka
Odpovědět
@scm Ahoj, díky za tip, ale obávám se, že by mi to asi neprošlo :).
Odpovědět
@parcelads píšu IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Choím sem i po svatbě, neboť mile ráda poradím, pomůžu a doporučím, pokud mohu :-) Já mohu z vlastních zkušeností doporučit na hudbu DJ Marka. Neměli jsme moc představu, co jak nechat hrát, protože se nám generace na svatbě různě promíchaly a chtěli jsme, aby tancovali všichni, aby se všichni bavili. Skutečně se na parketu objevili i ti, co jinak netancují nebo pak jen poslouchali hudbu při vínku, rautu a bavili se. DJ zahrál všem hostům každou skladbu, která je napadla - na přání. Jinak hrál co uznal za vhodné (samozřejmě mu můžete dát různá alba, co si přejete, aby na Vaší svatbě zahrálo),. Fakt mohu jen doporučit. DJ je z Olomouce. Nám dojel na místo (Hrubá Voda) - hraje tak dlouho, jak Vy si přejete ;-) Cenově taky super. I samotní hosté nám pak chodili s pochvalou a nadšením, jak výborně hrál. Mimo to zvládne i moderování - uvést skladby, povzbudit, atd atd. Ráda poskytnu další údaje, budete-li mít zájem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Nám hrála Kapela Duha kterou všem mohu jen doporučit. Skvělá muzika písničky jak pro mladší tak pro starší. Paní Marcela a pan Jindřich odvedli profesionální pěvecký výkon.Taky umí udělat skvělou zábavu různými soutěžemi při kterých se hosté náramně bavili a taky zasmáli.
Odpovědět
Profilova fotka
...kdybyste chtěla srovnat nabídky od více než 50 DJ's a 500 kapel různých žánrů a z různých koutů ČR podle referencí, ceny, tvorby, atd., tak stačí vyplnit jednoduchou poptávku na našem webu. DJ's nebo kapely se Vám poté sami ozvou s nabídkou pro Vaši konkrétní svatbu v konkrétní den. To by pro Vás mělo být užitečné...
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela Primissimo... je naprosto úžasná! Dalo se s nimi perfektně domluvit, zpěvačka má NÁDHERNÝ HLAS!!! A ještě vám k tomu občas zahrají i na trubku!! Na naší svatbě měli šílený ohlas! Svatební hosté je chválili, nám se také líbili a vzhledem k tomu, že každoročně pořádáme ples, tak jsme si je rezervovali už i na ples :) Jo a mají ještě jedno plus - jsou dost levní. Na stránkách mají i ukázky, tak si je poslechněte...
Odpovědět
@terush_a Můžu poprosit o kontakt na toho DJe? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@terush_a ahojky mohla bych poprosit také o kontakt na DJ. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@parcelads Možná jste to už zažili. Na večírku, na svatbě. Všechno bylo pečlivě naplánováno, vyšlo krásné počasí, víno teklo proudem, stoly se prohýbaly pod mísami s vybranými lahůdkami. Ale něco tomu chybělo... Zařídit, aby se lidé celou dobu bavili, není vůbec jednoduché. Neriskujte a svěřte pořádání akce tomu, kdo má zkušenosti. Neslibujeme nemožné, ale pokoušíme se o maximum toho, co možné je. Pro nás je nejdůležitější Vaše spokojenost. To je i naší reklamou. 7 důvodů, proč zrovna nás Máme kvalitní a zkušené lidi, které opravdu baví bavit lidi Máme kvalitní a spolehlivou aparaturu Hrajeme hudbu různých stylů, ale hlavně hrajeme fair play Jsme flexibilní, umíme improvizovat Děláme mini mejdany a středně velké Můžete využít doplňkových a doprovodných služeb Účtujeme si přijatelnou cenu Napište mi vaše požadavky a možná se dohodneme.Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já můžu vřele doporučit kapelu Cyrilka www.cyrilka.cz . Zahrají všechno,nám hrali od rána ,vyhravky před barákem , pochody,pak zábavu a super.
Odpovědět
@phawek Děkuji za nabídku, ale já už se mezitím stihla vdát :)
Odpovědět
@terush_a Dobrý den, mohla bych taky poprosit o kontakt. Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@sircovam Prosím Vás, která zpěvačka Vám na svatbě zpívala? Mají jich více (asi 4) a pokud by byla možnost výběru a říkáte, že ta "Vaše" měla nádherný hlas, řekli bychom si o ni taky. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?