Hudba na svatbu, 6.6.2020, Znojemsko

Dobrý den, sháním hudbu na svatbu Znojemsko, termín 6.6.2020, poraďte prosím.Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslal jsem vám svoji nabídku do interní pošty zde na Beremku :-) S pozdravem Dj Libor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@f85r Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 06.06.2020 Vám na Vaší svatbě na Znojemsku rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Všem moc děkuji, hudbu už mám zajištěnou
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovoluji si nabídnout naší kapelu. Poslechněte prosím naše hudební ukázky na vebových stránkách. V případě zájmu se budu těšit na spolupráci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, je skvělou volbou. :) Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení: Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto Harfa Klavír (klávesy) Saxofon Kytara Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců. Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Simona, harfistka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?