Hudba na svatbu?

Dobrý den, sháním hudbu na svatbu 10.10.2020 v Moravči u Chotovin. (cca 10 km od Tábora). Děkuji za nabídky
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, 10.10. máme volno:) můžu nabídnout duo, trio nebo celou kapelu.:) Jsme z Českých Budějovic. Více informací posílám do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den dovoluji si vám nabídnout naši kapelu the Black. Podívejte se na náš profil a také ukázky hudby. V termínu 10.10. máme volno, ale to se může vždy rychle změnit. Pokud se vám budeme líbit budeme rádi za odpověď a objednávku skrze formulář na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se hudbou myslí i produkce DJ, nabízím Vám své služby. A vzhledem k tomu, že máme kousek od Tábora chalupu, i příznivou cenu. Všechny informace o mně najdete na mém webu. Hezký den, Mirek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na nás web , najdete tam naše ukázky :) V případě zájmu jsme Vám ve Vás svatební den k dispozici. Triget ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 10.10.2020 Vám na Vaší svatbě v Moravči u Chotovin rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro venkovní obřady (a aby odpadly všechny Vaše starosti se zajišťováním reprodukce hudby) je živá hudbu na svatební obřad v podání hudebníků, kteří nechají výběr repertoáru ve Vašich rukou a zahrají Vám tak co si přejete, skvělou volbou. :) Ráda bych Vám představila alespoň některé možnosti hudebních uskupení: Smyčcové soubory - smyčcové duo, trio, kvarteto Harfa Klavír (klávesy) Saxofon Kytara Duo s houslemi - housle a harfa, housle a klavír, housle a kytara Varianta hudebníků v souboru může být ale také na Vaše přání - toto jsou nejžádanější svatební ansámbly. Jak již bylo zmíněno - repertoár hrají na výběr a přání snoubenců. Kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Simona, harfistka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?