Hudba na svatbu, 23.5.2020, v Jonášově mlýně

Dobrý den, poptáváme DJ/kapelu/hudbu (max 2-3 lidi) na svatbu 23.5.2020 v Jonášově mlýně (kousek od Tábora). Rádi bychom měli na svatbě také taneční hudbu, někoho, kdo rozezná Jive, Chachu, Walz, Valčík aj. Preferujeme písně v angličtině (pop, rock). Vlastní aparatura je nutností. Začátek cca 16 hod do 24 hod (časy se ještě upřesní). Děkuji moc za nabídky, Alice
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslechněte si prosím ukázky z našeho webu. Termín Vaší svatby máme zatím volný a rádi se vám postaráme o muziku. Na stránkách jsou i další informace jako play list, reference ... V případě zájmu zašlu nabídku. Přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Termín máme volný. Bližší info naleznete na našem webu. V případě zájmu pošlu nabídku. Ivan
Odpovědět
Profilova fotka
@alikalice Dobrý den, slečno nevěsto, ve věci zajištění hudby/zábavy na Vaší svatbu v termínu sobota 23.05.2020 v Jonášově mlýně u Tábora Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?