Hudba na svatbu, 11.7.2020, Jižní Morava

Ahoj nevěsty, poradíte prosím někdo kapelu nebo DJ na svatbu v Čejči na Jižní Moravě 11.7.2020? Co myslíte, že je lepší? Živá hudba nebo DJ? Neumím si moc představit, že by nám tam někdo 12 hodin vkuse hrál a zpíval. Možná to nějak zkombinovat. Jak jste to měly vy? :) Díky za každý tip :)
Odpovědět
Do diskuze, co je lepší, bych se radši moc nepouštěl, naposledy se to tady v jednom diskuzním vlákně trochu vyostřilo :-D Na to má každý trochu odlišný názor, někdo zkrátka víc ocení umění šikovných muzikantů, někdo naopak zase třeba šíři repertoáru, co může nabídnout DJ. Nemůžu mluvit za kapely, v jejich práci se zase tolik neorientuju, ale pro DJ není problém hrát třeba i těch 12 h prakticky bez nutnosti přerušení hudby. Kombinace může být taky dobrým řešením, kapela se může postarat o odpoledne a večer a DJ ji může vystřídat třeba až ve 21 h a postarat se už jen vyloženě o párty do té doby, než odpadnou poslední pařmeni :-) Ale je to samozřejmě nejdražší varianta. A taky doporučuji promyslet střídání kapely a DJ, aby se nestalo, že bude DJ muset čekat, až se kapela sbalí, aby teprve potom mohl na jejím místě začít chystat techniku. To by mohlo způsobit třeba i 2 h pauzu bez hudby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Hrajem i 12 hodin. Repertoár na to máme. Jsme schopni Vám také dělat DJ. Máte tak kapelu i DJ v jedné ceně. Poslechněte si prosím ukázky z našeho vebu. V případě zájmu rád zašlu nabídku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?