Hudba na svatbě. Pouštíte si ji někdo sám?

Profilova fotka
Nějak jsme nesehnali přijatelnou hudbu na svatbu - pouštíte si někdo hudbu sám? (budeme mít až večer kapelu, takovou na skákání a pařbu, ale na tanec nic nemáme)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme nemohli sehnat rozumnou kapelu která by zahrála všechno, nakonec máme dj co hraje moderní i oldies, pustí hudbu i k tanci (odehraje nám za 1000Kč + výslužku :-) )
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím nevěsty ,nemůžete mi poradit chtěla bych živou hudbu na svadbu ,nevíte o něčem,byla bych ráda za každý tip,děkuji :-)
Odpovědět
nám pouštěla vybranou reprodukovanou hudbu na obřadu svatební agentura, ale večer na tančení už si hrál na DJ náš kamarád :-) - předem jsme si vybrali písničky, takže on to už jenom pouštěl potom a bylo to super. Za 1. nás to nic nestálo a za 2. byla skvělá zábava ;-). Známá to měla ale naopak - na obřadu pouštěl hudbu někdo z rodiny a večer na zábavu měli kapelu. Takže si myslím, že asi jak to komu vyhovuje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek Taky jsme to tak chtěli ale usoudili jsme že ten kamarád by si to neužil,a že mu to udělat nemůžeme...protože by to celý večer musel hlídat a reagovat na přání hostů, atd..takže asi budem volit profi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radunkya v mem profilu najdete odkaz na nasi kapelu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?