Hudba na příchod k obřadu, kolik písniček? Jak dlouhých?

Profilova fotka
Ahoj. Chtela bych se zeptat nejspis uz nevest ktere maji svatbu za sebou. Jak to chodi s hudbou na obrade? Kolik pisnicek a jak dlouhych? a celkove jak to chodi s prichodem? Kdyz si ty pisnicky poustim, mam pocit, ze jsou moc dlouhe, ze 4 min., se tam plouzit urcite nebudu :-D tak me to pak dovedlo k myslence, jestli vlastne nestaci jedna. A vubec v jakem poradi apod. se tam jde, myslela jsem ze tam nejdrive prijdou svatebcane, pak bude hrat hudba kterou si vybral nastavajici na kterou tam s maminkou pujde on a pak moje hudba a ja, ale nejspis to tak neni. No a pak je obrad tam hraje co? nebo nehraje nic? a pak prani... omlouvam se ale vdavam se poprve a tak nic nevim a zajimaji me nazory realnych lidi.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se po precteni vsech mistnich diskuzi co by se melo a nemelo a jak, rozhodli ze hudba budd hrat jen pri mem prichodu. Nastavajici prichod nechce, takze tam asi bude uz stat se svedkama ala americke filmy :-) Hudbu pri proslovu oddavajici a pri gratulacich jsme take zavrhli. Takze toliko k nasemu zrudnemu planu ;-) Pisnicku na muj prichod jsme asi vybralithe Corrs- Erin Shore (Instrumental). Taky hruza na mistni pomery :-D P.S. Jestli se vam to libi, urcite ti nekdo odpovi jak by to melo chodit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@craki dekuju, me zajima jak to lide delaji s tou hudbou kdyz ma vic jak 2 min s tim, ze 2 min tam nepujdu (i kdyz jsem zelvicka :-D ) kazdopadne dekuju za nazor, to ze tam uz zenich bude resp. prijde normalne a postavi se tam me taky neni cizi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze nejlepsi se zeptat primo na miste obradu, kolik pisnicek na co, jestli z radia nebo hrana. Comjsem zazila, tak kdyz nevesta dojde, pisnicka se pomalu stlumi. Ale opravdu zalezi na miste, my mame treba varhany a pani varhanice na me uvidi a podle toho bude hrat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evicka_zelvicka jak je psano vyse, nejlepsi je se zeptat primo na vybranem miste. Ja z hradu dostala seznam pisni a stopaz, tak jak mivaji pri obradech jejich hudbu. Podle toho jsme se mohli ridit. My nakonec meli dudaka a ten se o vsechno postaral sam :-) jinak to u nich byva asi tak, ze je nahore nekdo, kdo pousti hudbu presne podle toho, jak je potreba. Takze by ji snad i ztisil ve spravny cas. Celou skladbu treba na prichod urcite nehraji :-) U nas to bylo tak, ze jsme sli vyridit matricni ukony a hoste si sli zatim sednout. Do obradni mistnosti sel prvni dudak, za nim svedci a za svedky my dva. Pred schody do obradni mistnosti se svedci rozestoupili a nechali nas projit. Dudak pak behem proslovu odesel hrat mimo mistnost, protoze dudy jsou hodne hlasite. Po proslovu zase prisel, zahral kratke solo misto basnicky a pak uz v mistnosti zustal a nehral, protoze by nebylo nic slyset. Takze jsme souhlas, vymenu prstynku i gratulace meli bez hudby a divny to nikomu neprislo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak jsem psala u sebe chci jako překvapení pro drahou polovičku aby mu pustili hudbu z filmu Rocky-má pro nás určitý význam. A pro svůj nástup teda zatím taky nevím, ale vím, že nechci Mendlsona nebo jak se to píše)))
Odpovědět
Profilova fotka
@nikitka1907 @palomitacheca @veva79 dekuju vsem za odpovedi, porad premyslim nad technickymi detaily, no, co nadelam :-D vevo,to taky nechci, pro sebe uz mam pisnicku vybranou, laska na prvni poslech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se zeptej tam kde se budete brát... My třeba na matrice dostali seznam 100 písní... z kterých sme si měli vybrat tři a napsat v pořadí ve kterém je chceme. První na nástup, druhou jako podkreslení k obřadu a třetí k odchodu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ladybird9 aha to mě nenapadlo, tak nějak přemýšlím o živé hudbě)))
Odpovědět
Profilova fotka
@veva79 No jak sem říkala co matrika to jiné zvyky... zkus se zeptat... to víš že by se mi také líbila živá, ale je to o korunkách... ;-)
Odpovědět
A ještě si zjisti, zda ti pustí vypálené CD. Známá měla svatbu a když chtěla svojí hudbu, musela mít originální CDčko..
Odpovědět
Profilova fotka
My si máme připravit hudbu na 30-40 minut. Záleži i na tom kolik máte lidí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?