Hudba na pozadí během oběda

Ahoj. Holky, poraďte, jakou hudbu během oběda, nechci aby tam bylo úplné ticho. Představovala bych si něco svižnějšího, ale zároveň klidného ...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem nechtěla, ať je slyšet každé "polknutí" :-) . Pustila jsem na pozadí Perpetuum Jazzile, chtěla jsem něco, co podpoří konverzaci, ale ne něco, co lidi znají, ptz nevím jak ostatní, ale když slyším něco, co třeba znám, tak se "zaseknu" v konverzaci.
Odpovědět
Soused dela DJ-e na svadbach, a pri obede hraji v pozadi plouzaky - ne uplne pomale, hlavne aby nebylo slyset cinkani priboru ;-) Proto u nas na svadbach je DJ v sale jeste pred prichodem noovomanzelu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, to záleží na vkusu. Ideální je instrumentální hudba, jako hudební kulisa. Existuje celá řada instrumentálních alb, např. u nás velmi známý Jiří Malásek a jeho "romantický klavír". To se často pouští při svatebních hostinách. Protože je však toto album již docela "profláklé", snažíme se hledat pro klienty něco méně známého. Takže pokud bych mohl doporučit, tak vyzkoušejte některé ze sólových instrumentálních alb od Marka Knopflera. Např. Last Exit to Brooklyn, nebo zpívané: Privateering. Snad Vás to zaujme. S pozdravem Alex :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se po hudebním stylu Chill Out, oblíbená je i Salsa, případně vážná hudba.
Odpovědět
Profilova fotka
My asi vsadíme na soundtracky - instrumentálky od Zimmera, Morriconeho, ... - budou v podstatě plnit to, k čemu jsou určeny, tedy příjemná hudba na pozadí :-) Necháme je hrát někdy od jedné do čtyř, než začnou přicházet večerní hosté a zábava se rozjede.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to teda všecko příjde strašně depresivní co tu dáváte :-DJe mi jasné, že něco hodně svižného by u oběda nebylo to pravé ořechové, ale i tak.. Něco veselejšího by někdo neměl? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak celkovo zvykneme pocas akcii pustat do pozadia nejake kubanske rytmi... :) buena vista social club napriklad
Odpovědět
Nám hrál při obědě Yiruma. S manželem milujeme jeho skladby. Klavír je má srdcová záležitost... ;-) Takže pro nás jasná volba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě třeba ten klavír a vážná hudba přijde takový strojený... ale záleží na atmosféře v jaké se celá svatba nese. A u soundtracků bych měla strach, že do sebe začnou hosté šťouchat "Hele, hele, z čeho to je písnička??" "Joo, to je z tohohle" "A tahle??" No a ta konverzace se pak zvrhne trochu jinam. Ale záleží jaké konkrétní skladby tak zvolíte. My budeme mít na večer živou kapelu a ta má poměrně široký repertoár, ale neumí samozřejmě všechny světové "love songs" a tak jsem si řekla, že si projdu písničky, které jsem si už kdysi poznamenala a ty začnu stahovat pro tenhle doprovod při obědu a odpoledni. Jako třeba Michael Bolton - When a man loves a woman , Shania Twain - From this moment, Roxette - it must have been love, pár písniček z Hříšného tance atd.
Odpovědět
Profilova fotka
K obědu/hostině bych určitě volil spíše instrumentální skladby, podle mne je nejvhodnější nějaký Smooth Jazz (na YT je toho celá řada). A ikdyž to není až tak časté jako živý doprovod svatebního obřadu, tak na jednom obřadu tento rok budu shodou okolností dotvářet právě i atmosféru, či chcete-li hudební podkres, svatební hostiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný názor, jako píše martulk4. My budeme mít během svatební hostiny mix našich oblíbených písní + sem tam nějakou tu instrumentální hudbu mezi to...právě z toho důvodu, že pouze instrumentální hudba mi přijde na cca hodinu až dost...no a večer bude kapela, takže ta zahraje českou klasiku + nějaké ty zahraniční hity a tím se to vše doplní a bude :)
Odpovědět
Profilova fotka
Se swingem a jazzem rozhodně chybu neuděláte, do toho nějaké 60's, rozhodně bych volil něco svižnějšího, hezky česky řečeno "cool", aby si lidi třeba dupali nohou, ale žádné vypalovačky. Na ty je večer času dost. Malásek nebo Clayderman - proč ne, ale jako šafránu a nejznámější věci, ne na tom postavit celou dramaturgii. To by vám usnuli ještě před oslavou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Zajišťujeme hudbu k obřadu i obědu živě.Pro více info nás kontaktujte.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My budeme mít swing :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?