Hudba na obřadu. Zazní každá skladba přesně, kdy má?

ahoj.. tak mám ve všem nějakej zmatek.. :-( přemýšlíme o ozvučení obřadu... svatbu máme na hradě, o ozvučení by se staral náš svatební DJ.. ale teď .. co vybrat za písničky.. s přítelem moc na slaďáky nejsme, spíš rock, metal.. ale zas.. aby se to hodilo a aby z toho dědovi nevstávaly vlasy hrůzou.. :-D a když už bysme něco vybrali, jak se to dělá, aby každá skladba zazněla přesně kdy má... ?? Přece nejde přesně říct, jak dlouho si budou sedat hosté, jak dlouho přesně bude mluvit oddávající atd... prostě v tom mám bordel... :-( prosím o nějaký rady, zkušenosti, jak tohle probíhá, dík dík dík.. V. :-)
Odpovědět
já myslim,že s tím ti poradí DJ...jinak jsem tu četla,že některým párům hráli nightwish, evanescence, eluveitie - to si myslim,že rodiče i prarodiče zkousnou:) záleží,jestli zrovna tyhle kapely máte rádi vy a nebo vyberte něco ze starších rockových kapel, nějakou klasiku ,-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, právě od toho tam máte DJ, který, pokud má zkušenosti, přesně ví, kdy ztišit hudbu a kdy pustit další. Pod mluvené slovo oddávajícího doporučuji použít instrumentální verzi skladby, zpívaný text by rušil. Přeji hezkou svatbu, Mirek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?