Hudba na obřad v kostele, jaké jste měli písně?

Ahoj děvčátka, které jste měly obřad v kostele,jaké jste měli písně a počet?
Odpovědět
Profilova fotka
Preji dobry den, budete urcite potrebovat alespon 5 skladeb- na prichod nevesty a zenicha, podkres pod slib a prstynky, polibek, podkres k podpisum, 2 ke gratulacim /pokud mate vice jak 50 hostu, tak i 3). Osobne doporucuji prolozit obrad alespon 1 skladbickou na poslech - to krasne obrad zklidni a navodi prijemou a poetickou atmosferu. Rada Vam poradim i s vyberem skladeb..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzulajda1987 My máme svatbu v kapličce v Kostelci a budeme mít příchod svatebčanů, příchod ženicha s maminkou, příchod nevěsty s tatínkem, do pozadí k řeči oddávajícího, prstýnky-polibek a podpisy a pak asi tři nakonec na přípitek a gratulace. Takže když to sečtu tak dohromady 8 skladeb :-)
Odpovědět
@zuzulajda1987 g Svatba v kostele vyžaduje trochu jiný postup při výběru písní. Určitě by neměla hrát hudba při kázání- proslovu kněze. Taky při slibu hudba nehraje. Nejlepší by bylo probrat to s knězem, až budete chodit k němu na přípravu před sňatkem.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít hudbu při příchodu svatebčanů a ženicha, při mém příchodu, žalm, po kázání, po slibu, zápis do matriky, odchod a potom při gratulacích. Bude nám hrát smyčcové kvarteto - dali nám seznam písní co hrají, jak klasické, tak moderní a můžeme si sami vybrat.
Odpovědět
@juditak Děkuji Vám moc :) Kdysi jsem měla vybráno,ale najednou jsem to změnila,chtěla bych něco důstojnějšího k tomuto aktu.Wagner's Bridal Chorus bych chtěla na můj vstup do kostela.Kiss the rain bych chtěla k podkresu.Pachelbel Canon in D by se mi taky libil jako podkres k něčemu.Pak asi u mě velká změna od Gounoda Ave Maria,to bych chtěla zazpívat,jen nevím k čemu se to hodí při obřadě a pak http://www.youtube.com/watch?v=JfHK_T... to bych chtěla jako duet jen taky nevím k čemu se to hodí.A jen svatebčanů máme 80 ,takže na závěr vůbec nevím.Pokud by jste mi poradila byla bych moc ráda :) @kacbal :) Je,to kvarteto vám závidím,to bude nádhera :) @radkaja To je mi jasné,jsem věřící a vím,že při čtení,kazání se to nehodí :)Jen ty písně u svatby nevím :)No my už máme po naukách :) @tynka26 Děkuji :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?