Hudba na obřad prosím poraďte

Profilova fotka
mám dotaz nevím si rady chtěla bych vlastní vybrané písně na obřad ale nevím jak to sestavit příchod ženicha, hostu,mě proslov oddávajícího,Gratulace a asi odchod to mi je jasné ale jak mám sestavit písničky aby to nějak časově vycházelo matrikářka nám řekl že to pustí to cd a nechá ho hrát až dokonce obřadu nikdo se o to starat nebude poraďte mi prosím
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste chtěla, aby Vám písně opravdu přesně vycházeli na příchod, proslov atd. je jednou z možností mít živou hudbu, v tom případě bych mohl nabídnout své služby. Další možností je přinést si vlastní přehrávač/minivěž s dálkovým ovládáním a někoho ze známých pověřit přepínáním skladeb a podle potřeby i korekcí hlasitosti. J. Kupsa
Odpovědět
@mispulka294 My budeme mít živou hudbu-varhany. Pan varhaník nám řekl ať si vybereme skladby na příchod,proslov a přípitek,a on podle potřeby ty skladby zahraje kratší,nebo je naopak prodlouží. Určitě lepší než kazeťák.
Odpovědět
Profilova fotka
asi ano bude to lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také mohu poradit v tomto případě živou hudbu-ta se s kazetákem nedá srovnat.. Ale potřebujete 1 písničku na příchod všech a Vás,1 písničku po ANO,na výměnu prstýnků a první manželské políbení přecházející v podpisy a pak nejlépe tak 3 písničky na gratulace..
Odpovědět
Profilova fotka
Je divné, že ti tohle matrikářka řekla, jelikož dělám na úřadě ) vždy tam máme ještě jednu pracovnici, která hudbu přizpůsobuje obřadu. protože každý je jiný a nedá se to odhadnout, teda pokud nemáš živou hudbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?