Hudba na 8.8.2015 Ostrava

Profilova fotka
Ahoj, sháníme DJ na svatbu 8.8. 2015 v Ostravě... nemuzu zadneho sehnat za rozumnou cenu. Díky za nabídky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží co je rozumná cena. Já mam již také obsazeno (asi rok dopředu), ale pokud chcete zastupuji dalších 9 djs. Nicméně při té ceně berte v potaz že dj přiveze techniku za cca 500.000 Kč...
Odpovědět
Profilova fotka
@djmech A? Obecně jsem měl za to, že cena DJe nebo kapely je za umění, tvorbu, vystupování a podobně a ne jak drahou má aparaturu.
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se, ale musím reagovat pane Keith. Vystupování a prvotřídní služby by měly být samozřejmostí u každého PRO DJe, ale pak je také rozdíl v tom, když si jeden DJ přiveze 2x 200W repro, notebook, mikrofon a 2x jakési blikátko a druhý doveze dynamický, pořádný zvuk 3kW, rampu s hlavami, nebo scany, řadu LED osvětlení pro nasvícení prostor atd...to je jako byste napsal, že auto má "jen jezdit" a neakceptoval byste rozdíly v komfortu a výbavě mezi například Fabii a Audi...každá nevěsta ať si vybere dle svého vkusu a možností, ale vedle kvality tvoří cenu také vlastní technické zázemí!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 Takže myslíš že pronájem techniky se neodvíjí od její pořizovací ceny? Cena za služby dje je skoro vždy včetně techniky - čili jakési formy pronájmu. Když si na stavbu pozvu partu zedniků s míchačkou bude cena pravděpodobně jiná než za partu zedniků s beton-mixem.
Odpovědět
Profilova fotka
@djmech @sonido - reagoval jsem na větu: cenu berte v potaz, že si DJ přiveze aparaturu za 500.000,- Nikde tam nebyla zmínka o kvalitách DJ, o tom, kolik stojí cesta nebo co může nabídnout. Dávat nabídku typu, dejte 8.000,- protože mám drahý aparát není sama o sobě nabídka a pane Sonido, jste si jistý tvrzením porovnávat hudbu jako auta? To, co jste popisoval ve svém příspěvku, jsem opravdu například viděl - a protože to bylo s přídavkem moderátor(ka) rádia - bylo to za 10.000,- Nebudu tu s vámi zbytečně polemizovat, Jarek to v tomto případě udělal nejlíp.
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 Přijde mi spíš divné,že zrovna profík jako jsi ty (nebo alespoň ja te za něj považuji) se podobnou věcí zabývá. Myslím že většina ostatních z toho pochopila to,jak to bylo myšleno.... A sice aby za rozumnou cenu někdo nepovažoval 2000 Kč za noc... Nic víc nic míň tím myšleno nebylo...K cenám se stavím tak,že nabídka je ovlivněna i poptávkou. Pokud někdo nabízí služby za 10.000 přeju mu to.. Když mu to lidi dají asi je to v pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
Pánové, ze zásady se neúčastním internetových diskuzí. Jen krátce. Jsme profesionálové, tak si obhajme své ceny, ať už jsou jakékoli, před klienty. Na nich je pak finální rozhodnutí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?