Hudba k obřadu při 15-ti lidech

Ahoj, prosím o radu. Budeme mít malou rodinnou svatbu, 15 lidí, obřad v altánu v parku. Altán má kvalitní ozvučení, hudba k obřadu bude z CD. Ale řeším toto, všude čtu, že je zvlášť píseň na nástup ženicha a svatebčanů, zvlášť na nástup nevěsty, atd. Ale nevím jak to udělat, když ženich a svatebčané budou "nastoupeni" za půl minuty a píseň trvá asi 3 min.... jestli pak čekat na další píseň nebo jde nevěsta jakoby chvíli po nástupu svatebčanů při té první písni (ale to je asi blbý).....nějak s tím nevím rady.. děkuji moc za pomoc :-)
Odpovědět
Myslím, že záleží na typu písně. Pusť si jí a představ si to, jestli si dovedeš představit, že na ni nastupujete postupně všichni, jestli je to ta atmosféra, kterou si přestavujete. (a taky jeslti pak stačí ty tři minuty) Potom myslím, že je úplně je jedno, "jak by to mělo být...". My máme taky malou svatbou, venku. Vzhledem k místu to uděláme tak, že svatebčané už budou na místě, i ženich tam na mne bude čekat, tedy bez příchodu. Já pak přijdu s hudbou. pak budeme mít až hudbu po podpisech, asi k přípitku a gratulacím (neodcházíme)
Odpovědět
Ideální by bylo poprosit nějakého šikovného kamaráda, který by buď ve zvukovém editoru písně zkrátil nebo by během obřadu po nastoupení ženicha a svatebčanů píseň ztlumil a přepnul na další. Určitě by bylo lepší abys raději počkala a šla pak na vlastní. Víc vynikne ten efekt, že přichází nevěsta :-)
Odpovědět
@verap33 děkuji za tip...
Odpovědět
Profilova fotka
A proto je nejlepší živá hudba. která vše přizpůsobí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?