Hudba JEN k obřadu - Moravskoslezský kraj

Hledám hudebníky - studenty/učitele hudebních škol, amatérské kapely i profesionály, kteří by zahráli za rozumnou cenu na civilním svatebním obřadu 28.9.2017 v okolí Ostravy hudební doprovod. Ideálně kytara+housle, popř. klavír modernější písničky typu Beatles, Elvis, Ronan Keating, Kryštof atd. Nabídky s playlisty vč. ceny prosím sem nebo do zpráv. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji všemi deseti, hráli i u nás na svatbě a potkáváme se na svatbách často (já jsem fotografka), vždy jsou moc pochvalováni! :) https://www.facebook.com/LAM-trio-170...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s houslistou Vám rádi upravíme a zahrajeme moderní populární skladby pro harfu a housle. Vámi zmiňované interprety jsme již na několika skladbách hráli, proto to pro nás nebude novinka. :) Neváhejte mrknout na mé webové stránky. Mějte hezký den Simona :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu čtvrtek 28.09. Vám na Vaší svatbě v okolí Ostravy rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?