Hudba do kostela, popř. zpěvák, sbor, Říčany u Prahy

Ahoj všem co připravujete či pomáháte s přípravou svatby, sháním na naší svatbu, která bude příští rok v červnu hudbu do kostela, a to buď zpěváka nebo sbor poblíž Říčan u Prahy. Nevíte někdo o někom???? Nepodařilo se mi nic vygooglit, budu vděčná za každý tip či radu:)!!!! ;-)
Odpovědět
@jessypit a ten kostel nemá zpěváky nebo sbor, či aspoň varhaníka? To v kostelech běžně mívají a nemusí se shánět nic.Jen si domluvíš popřípadě co se bude hrát a zpívat.
Odpovědět
Mají pouze varhaníka, my by jsme rádi i zpět..a to bohužel nemají... :-|
Odpovědět
@jessypit tak třeba jim tam někdo dochází příležitostně, ptej se jich
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já znám houslistku z Říčan. Hrála na mé svatbě a ještě jsem jí potkala na dalších dvou svatbách. Je fajn, určitě ti ráda poradí. Jestli chceš na ní kontakt, napiš mi. Ráda předám. ZeZu
Odpovědět
@zezufoto Určitě bych zájem měla, tak budu ráda za kontakt:)!! Děkuju:)!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli ještě nevíte, jakou hudbu přesně potřebujete, je pro Vás naše služba jako stvořená. Z nabídky si zaklikáte, jaké žánry a typy hudby chcete, vytvoříte poptávku, získáte rozpětí cenových nabídek a už si jen podle referencí vyberete nejvhodnější pro Vaši svatbu. Samozřejmě vše zdarma. Navíc si nebereme ani provize od kapel, takže můžeme nabídnout ty nevýhodnější nabídky! Tímto způsobem si můžete sestavit program pro Vaši svatbu a jednou poptávkou získat cenové nabídky například od ohňových show, vystoupení Michalea Jacksona, kouzelníků, atrakcí, dětských programů atd. a dalších 70 kategorií. Chcete-li více informací, kontaktujte mě nebo se podívejte na náš web ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?