Hledáme DJe pro svatbu 1.10.2016 v Benešově u Prahy

Dobrý den, hledáme DJe a moderátora pro malou svatbu, který se dokáže postarat o zábavu (moderování celého večera,hudba, hry apod...) termín: 1.10.2016 (cca od 19:00-neurčito :-)) - předběžný předpoklad cca do půlnoci místo: malá restaurace v Benešově u Prahy počet hostů: do 25 věková skupina hostů: 25-60let žanr hudby: mix všeho :-) Za nabídky včetně ceny moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Jsme z Prostějova. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, do interní pošty jsme Vám poslali naši nezávaznou cenovou nabídku. Těšíme se na případnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého zbytku neděle. Petra Balatá Tým ( Uni - DJ´s )
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, nabídka zaslána do IP ;-)
Odpovědět
@ivaankaaa Nám hrál na svatbě DJ přímo z Benešova - Vladimír Vlkannova. Domluva s ním byla skvělá a zahrál, co jsme si přáli. Dokonce si kvůli nám sehnal i písně, které neměl. Všem se moc líbil. Měli jsme tedy pouze hudbu, ale pokud vím, nabízí i karaoke. Produkce od 18:00 - 24:00 nás stála 4 500. S karaoke by se cena asi pohybovala trochu výše. Pokud byste měla zájem, mohu předat kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách. Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci. S pozdravem Miler
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Hezký den, všem moc děkujeme za nabídky! DJe jsme již vybrali ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?