Hledám kapelu z Brna. Zn.: zahrajete cokoliv?

Hledáme kapelu na svatbu 12. září. Svatba bude v Brně. Rádi bychom aby se mísily styly v blocích, umíte zahrát i beatles, české hity, lidové písničky? Uměli byste i zahrát k tanci jive, waltz? Časově zhruba 18-22h Prosím o zprávu s cenovou představou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku naší kapely Vám posílám přes I.P. :-) Zuzka
Odpovědět
Profilova fotka
Umíme ☺
Odpovědět
Šumichrást Malbohár ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byznystime na fb
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Sami jsme aktivními tanečníky Standardu a Latiny, takže tohle opravdu hrajeme ( tempa máme nastavena na soutěžní rychlosti ) díky tomu hráváme i na prodloužených. To ostatní vám zahraje skoro každý, my Hroši samozřejmě také - viz kompletní repertoár na webu, jako bonus ještě nabízíme organizaci a moderování svatebních zvyků a her a závěrečný Disco - Time po skončení hraní kapely ( buď taneční rytmy, nebo Disco pecky - dle výběru ) Vše v ceně našeho základního cenového balíčku ;-) Na akce jezdíme po celé Moravě.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím a zasílám nabídku do IP. Hrajeme vše a na živo do podkladů. Na repertoáru se můžeme domluvit a připravit si progrram přesně pro vás. Děkuji za odpověď a těším se. Opiela Jaromír
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky hrajeme od každého něco, tudíž pro všechny věkové kategorie, samozřejmě hlavně pop-rock, rockové balady, disco, lidovky. Zdraví kapela Duha :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?