Hledám kapelu na svatbu v roce 2020

Profilova fotka
Dobrý den se snoubencem Lukášem plánujeme svatbu. A hledám kapelu na svatbu Moravskoslezský kraj. Děkuji za odpověď
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám přijedeme zahrát a to buď jako DUO nebo DJ Štístko. Možná je i kombinace obojího. Mrkněte na naše webové a facebookové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám cenovou nabídku. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslala jsem Vám naši nabídku hudby, tak se mrkněte. A pokud Vám budeme vyhovovat, rádi Vám na svatbě zahrajeme. Za skupinu KOKTEJL přeje dobrý den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
@aduskaezrulek Dobrý den, slečno nevěsto, v roce 2020 Vám na Vaší svatbě v Moravskoslezském kraji rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Na našich webovkách si prosím poslechněte naše ukázky. V případě zájmu rád pošlu nabídku. Přeji hezký den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobrý den, za nás a všechny svatební hosty doporučuji agenturu In the Music a pana Kundráta - http://www.miloskundrat.cz/. Profesionální a přátelský přístup, parádně zvolená hudba přes oběd, večerní zábavu a tanečky až do rána. Měli jsme ho už od obřadu až do rána a byl prostě skvělý :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@romixx pan Kundrát má aj profil (DJ Miloš Kundrát [MLN] - svatební DJ (Agentura IN the Music) môžete mu napísať odporúčanie. Určite sa poteší :-) Pekný deň prajem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?