Hledám DJ nebo kapelu?

Zdravím, hledám DJ nebo kapelu na svatbu v Plzni. Termín je sobota 21. 7. 2018. Písničky od 70. let až po současnost. Díky !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, kouknte na nas web a profil. Poté si zadejte jednoduše nezávaznou poptávku. V té mi popište i Vaši představu a společně něco vymyslíme. :-) Budu se na Vás těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 21.07.2018 Vám na Vaší svatbě v Plzni rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela je podle mě lepší ta živá hudba to vždycky víc rozproudí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer nabízím Duo Koktejl živá hudba spojená s reprodukovanou hudbou s bohatým repertoárem a za příjemné ceny.Více info na našem webu.Jsme z Ostravy a jezdíme všude na přání.Zatim přeji hezký zbytek večera S pozdravem zpěvačka Yvona Juchelkova
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?