Hledám DJ nebo kapelu na svatbu 25.4.2015 v Ostravě.

Profilova fotka
Hledám kapelu nebo DJ na svatbu 25.4.2015 v Ostravě. Dneska mi kapela, kterou jsme měli zamluvenou půl roku dopředu odepsala, že berou něco jiného. Celkem super měsíc před svatbou ]-( . Budu ráda za doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
@mak_2015 Dobrý večer, zkuste DJ Filipa Talacka (top-produkce), živá hudba to není, nicméně si myslím, že to umí vzít do svých rukou a o zábavu se postarat. Má zkušenosti nejen ze svatebních dnů. Třeba bude ještě volný. S pozdravem Martin Lysek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to nezávidím :-| to bych je asi kopla, kdyby mi něco takového udělali. Zkuste Svatební DJ Jaromír Šmída. Sice jsem ho neviděla přímo hrát, ale zívat ano, jako DJ i zpívá, poznali jsme se na veletrhu, je to moc příjemný a sympatický pán. Navíc mají těch dj víc, takže podle mě budou mít určitě někoho volného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyžtak tady je diskuse na téma nespolehlivé firmy: http://www.beremese.cz/forum/volna-di... můžete tam tu kapelu napsat, aby se něco podobného nestalo i jiným nevěstám.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děkuji Vám za tipy. Určitě do diskuse nespolehlivé firmy přispěji, nechci, aby se to stalo další nevěstě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, my máme taky ještě tento termín volný. Tak nám napište na mail, který máme na stránkách a určitě se domluvíme. Máme pro Ostravu a okolí bezkonkurenční ceny, mladý kolektiv, rozsáhlou hudební knihovnu a jen spokojené klienty. Tým HudbaOstrava.CZ
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?