DUO kapela nebo DJ ??? a jak to vychází cenově?

Profilova fotka
Ahoj na poslední chvíli mi vypadla kapela a tak teď sháním novou :-(. Jak jste na tom vy? budete mít na svatbě muzikanty nebo DJ ? A na kolik vás to přijde? díky za názory, rady či tipy :-)
Odpovědět
@missalka ahoj, my jsme měli skvělé DJs :) a vyšlo to 3500,- hráli od 15.00 - 2 rána :) a byli supééééér!! vřele doporučuji
Odpovědět
Měli jsme DJe a neměnila bych, zahrál všechno, nebyly pauzy, naopak byly písničky na přání a moderování ... Hrál od 14 hodin do půlnoci,cena 6000, komplet se všim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Jsem blízko Vás, ale mám plný diář. Přeji krásnou svatbu. DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my měli DJ mého manžela:D Dělal DJ na diskotékách. Před svatbou jsme si sestavili série písní na tanec, našich oblíbených, pak něco pro všechny, pro starší generace atd a pak jen pouštěl. Pak hrál u našich kamarádů na svatbě a tam se tomu už venoval víc. Nidko si nestěžoval všichni spokojení. Má docela výkonnou aparaturu a pc, takže super, jak někde na diskotéce...plus má tuny a tuny písní všech žánrů:) Podle nás (mám srovnání se svatbou a profi kapelou nebo duem)je varianta DJ mnohem LEPSI nez kapely atd....to nikdy není ono...a věčně se s nimi člověk dohaduje a hlavně nezahrají vše a jak je člověk zvyklý...a navíc další cizý element na svatbě...
Odpovědět
Profilova fotka
@zilinkaz no také jsem si říkala, že DJ nahradíme sami, mám také spousty písniček co se hraje na svatbách a i dobrou aparaturu, říkala jsem si, že živá muzika je fajn, je to něco jiného, tak ještě uvidím :-) díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@zilinkaz a nebo poprosím kamaráda DJ, aby nám tam pouštěl něco, když bude nejhůř.
Odpovědět
Profilova fotka
Co myslíte holky? Původně jsme chtěli DJ, i finančně je to lepší, jenže svatba bude ve vinným sklípku a já úplně netuším, jestli se to tam hodí, jakože DJ, potom bychom museli zvát kapelu...jenže ta je logicky dražší..jaký máte zkušenosti, byli jste na svatbě kde byl DJ a kapela? Nějaké porovnání?
Odpovědět
Profilova fotka
@missalka Ahoj na svatbu máš lepší toho kamaráda, aby ti odbíhal ženich to by bylo divný:D Ale jinak je to super máme s tím fakt dobré zkušenosti. Párdní atmosféra žádný problém navíc člověk kterého znáte nejspíš i ví co se líbí vám!! Za mě...zybtečné nějakcí ,,super profi" DJ málo kdy to stejně ocení, stačí když má člověk doma dobrou aparaturu...ty DJ co jsem se dívala jsou možná fjan ale podle mě se to přeceňuje. Kdybych tam chtěla cizý lidi a dát za to x tisíc...tak si pozvu živou...
Odpovědět
Profilova fotka
@zandi Ahoj...do vinného sklípku by to chtělo tu klasickou živou moravskou hudbu...ne?:) myslím že ve sklípku by se DJ nepříjemně rozléhal a kazilo by to atmosféru...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zilinkaz Ahoj, :-) tak jsem nakonec sehnala živou hudbu, a mám ze dvou zdrojů nezávisle potvrzené dobré reference tak snad to bude ok. DJ byla fakt poslední varianta.
Odpovědět
Profilova fotka
@zandi Ahoj, také záleží na složení lidí co tam budete mít. Pokud tam budou i starší tak bych volila do sklípku určitě živou hudbu, pokud bude hodně mladých tak asi ten DJ by nevadil, já moc DJ zastánce na svatbu nejsem, takže bych spíš preferovala živou hudbu, ale záleží na lidech.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?