Doporučíte Dj na svatební oslavu na Svitavsku?

Máte tip na někoho schopného, kdo umí i mimo hudby bavit lidi? Např. při svatební tombole to vtipně okomentovat? Za tipy děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte dnes hooodně šťastný den, protože jsem tu právě pro Vás. :-) Mrkněte se na můj profil zde na Beremku a na mých webkách. Pošlete mi prosím na mejlové spojení bližší přestavu, jaký rozsah byste chtěla, předběžný časový rozsah, místo konání atd. abych Vám mohl zpracovat cenovou nabídku. Děkuji a přeji úspěšný den. DJ Zdenek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den zaslána zpráva do IP
Odpovědět
Děkuji za všechny nabídky. Po upřesnění: jedná se o termín 8.8.2014, oslava bude v Opatově u Svitav. Obřad máme ve 12.30h, poté následuje focení a následný příjezd do Opatova. Odhadovaný čas příjezdu na oběd cca 15-15.30h. Netuším, zda-li je nutná hudba hned u jídla či až později. To nechám na Dj. Ještě jednou poprosím o nabídky s cenovou relací. Alespoň orientační. Rozhodneme se na základě referencí a cenové nabídky. Ještě jednou děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@roxelli Odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?