Dobrá romská kapela na svatbu do Libereckého kraje?

Zdravim všechny, svatbu máme plánovanou na srpen 2014. Se snoubencem jsme z Prahy, ale i kvůli možnosti hezkého víkendu pro všechny stavebčany plánujeme svatbu v Libereckém kraji (Paseky nad Jizerou, okolí) Už jsem pročítala některé diskuze, jsou tu fajn rady :) Ale teď bych se ráda zeptala sama a budu moc ráda když poradite :) máme rádi romskou, kubánskou a latinsko-americkou muziku. Ale potřebujeme kapelu, která by byla z oblasti Libereckého kraje (nebo ochotna dojet). Myslím že minimálně romská by se sehnat dala. Máte nějaké zkušenosti nebo doporučení? P.s. Ani nevím kolik se zhruba platí (kolem 5 tisíc?) nebo zda jim máme zajistit případné ubytování? Děkuji předem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše známá má také ráda romskou muziku, tudíž si ji taky na svatbu objednala. A jak to dopadlo? Hrála jim muzika z notebooku, protože ani jeden ze skupiny nedorazil - bez omluvy.
Odpovědět
Aha :/ No tak to je jedna z věcí, které se trošku bojím, právě proto sháním případné reference, nerada bych, abychom dopadli podobně :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@jankahrdli @mataaacz Dobrý den, jestli hledáte kubánskou hudbu popř. cimbálovou muziku, zkuste naši službu. Proč ji vyzkoušet? - Zdarma a nezávazně vytvoříte poptávku - Získáte cenové nabídky do 24 hodin - Na výběr přes 60 kategorií a doprovodných programů pro akce, přes 19 cimbálových muzik - Nebereme si žádní provize = získáte nejvýhodnější nabídky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, Mohu Vám nabídnout produkci naší cimbálové muziky. Do našeho repertoáru máme zařazeno spoustu a spoustu romských songů :-) Mrkněte na profil a případně mne kontaktujte. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?