DJ Vitamin. Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s Dj Vitaminem, kterého doporučuje Dj Bory. Chtěli jsme Boryho, ale už má náš termín plný. Můžete někdo napsat jakou máte zkušenost s Dj Vitaminem? A nebo doporučit nějakého jiného DJ za dobrou cenu z okolí Praha - Plzeň? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo nezná dobrého DJ nebo přímo Vitamina? :-S
Odpovědět
Ahoj všem. My jsme měli DJ Vitamina na svatbě a byli jsme moc spokojeni. Je to mladej kluk, kterej zahraje podle vašeho přání, reaguje na situaci při oslavě a nikoho do ničeho nenutí. Má pohodové vystupování umí vyhecovat lidi k tanci. Objednala jsem ho, aniž bych o něm cokoliv věděla a všichni jsme z něj byli nadšení. Takže klidně do něj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milá vandap, děkujeme za doporučení. Určitě nás to podpořilo a dneska mu zavolám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, my jsme měli na svatbě DJ Vitamina a naprostá spokojenost. Na schůzce jsme mu řekli, co bychom chtěli, poslali jsme mu seznam písníček, co se nám asi tak líbí a pak už jsme to nechali na něm. Myslím, že nálada byla dobrá i díky Vitaminovi. A souhlasím s příspěvkem uvedeným výše - reaguje na aktuální situaci a nikoho do ničeho nenutí. Takže určitě doporučuju!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky ráda bych obnovila toto téma, máme možnost vybrat si ze 3 DJ a tento nám nabídl docela výhodnou cenu. Prosím kdo s ním máte nějaké zkušenosti, podělte se! Díky moc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Moooc doporučujeme. Hrál nám na svatbě a týden před tím hrál na svatbě známých. Skvělý člověk a skvěle zorganizovaný večer. Skvělá domluva, ale to určitě záhy poznáte. Přeji hezký svatbní den :-)
Odpovědět
Taky muzu jedine doporucit.Byli jsme moc spokojeni.Mily,zabavny,spolehlivy a dobra cena. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?