DJ Velek

Ahoj, Chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s DjVelek? Dík.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na akci kde hrál i když to nebyla svatba, jen zábava. Vůbec neměl problém hrát na přání, jen vždycky písničky trošku poskládal, aby nebyly žánrově Každý pes - jiná ves :-) Pěkně moderuje, zve na taneční parket a je velmi vstřícný co se týče domluvy na hraní předem. Doporučuji jít si poslechnout živě - třeba v Brně na Šelpece. Má tam nabito skoro každý pátek :-)
Odpovědět
@jijana my ho budeme mít na svatbu 6.9., tak ti pak povím, ale kamarádka ho měla a byla moc spokojená
Odpovědět
Trochu jste mě uklidnily. Dík. Jsme u Plzně, tak do Brna si ho asi nepojedem poslechnout :) Já jen že je takový nekomunikativní a nemá snahu se domlouvat, jak by večer měl probíhat a aspoň rámcově si zjistit, jakou hudbu bychom tam rádi. V daný den už to nechci řešit. Nevíme, jestli hraje český i zahraniční, starý nebo i nový...nic. Michalka17 - domlouvali jste se s ním nějak nebo to všechno necháváte na něm? My máme svatbu 27.9., tak mi sem, prosím, pak hoď nějaké info, jak to probíhalo :) Dík.
Odpovědět
Profilova fotka
@jijana Dobrý den slečno,nerad vstupuji do vaší diskuze,ale rád bych uvedl věci na pravou míru :-) Termín 27.9.2014 mám zatím volný a s nikým jsem nic zatím neřešil ani nedomlouval. Na internetu jsem zjistil,že existuje jakýsi DJ PAVEL VELEK z Českých Budějovic, který pokud vím zde na Beremku založený profil profesionála NEMÁ!!! Pokud tedy s ním máte špatnou komunikaci mrzí mě to,ale s tímhle člověkem já nemám nic společného,je to pouze shoda příjmení. Pokud jste,jak píšete z Plzně asi jste někde narazili na jeho stránky, zkuste tedy komunikovat přes ně,případně přes jeho telefon,zde se žádné relevantní informace o tomto člověku určitě nedozvíte ;-) Zde vám ale jistě rády nevěsty napíší o muzikantech či DJs,kteří zde profil profesionála mají. Já vždy komunikuji s dostatečným předstihem a snažím se vždy ve všem vyhovět tak,aby novomanželé měli naprosto jasnou představu o tom koho si objednali a aby věděli jakou hudbu a další mohou očekávat. Pokud by jste s tímto DJem přece jen měli problém já jezdím po celé republice a rád vám ve všem vyhovím. Pokud z důvodu vzdálenosti není možná osobní schůzka dá se vše vytelefonovat přes mobil, Skype nebo psát přes mail. Předběžná komunikace je důležitá a u mne je vždy na 1. místě! ;-) Přeji Vám každopádně úspěšné svatební přípravy a především šťastnou volbu DJ. :-) Di Libor Velek Brno :-)
Odpovědět
Dobrý den pane Velku, tak to by mě nenapadlo, že budou dva DJ Velkové :) Ale podle vašeho názvu webovek se jedná o jiného. Ano, tento je z ČB a krom jiného jsme si ho vybrali, že je nejblíže našemu místu. Přece jen proč honit někoho přes republiku (a ještě za to doplácet), když jsou lidi místní. Děkuji moc za reakci, vysvětlení a nabídku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jijana Dobrý den, děkuji Vám za odpověď :-) Shodné příjmení - to se prostě stává, sám znám více takových případů i v Brně, např. jsou zde 2 kolegové Mrázkové,jeden Dušan, Druhý Tomáš ;-) a krom příjmení spolu nemají nic společného :-) Samozřejmě je jistě (cenově) lepší vzít si někoho dobrého místního i když na cestovném se vždy dá (alespoň v mém případě) rozumně domluvit :-) U mě by to,když jsem se díval na stránky pana kolegy Veleka z ČB vyšlo jen o něco malinko dráž. Přeji Vám ať se svatební den i večer vydaří přesně podle Vašich přání a představ :-) Dj Libor Velek Brno :-)
Odpovědět
@jijana zatím podrobnosti domluvené nemáme, ale jeho žena - fotografka mi psala, že se nám ještě ozve ohledně výběru hudby a zábavy - mám tedy domluveného pana Pavla Velka - abych to uvedla na pravou míru :-)
Odpovědět
Dík moc za oba komentáře! Už jsem se s Pavlem Velkem spojila a věřím, že vše bude v pohodě. Jen jsem asi moc plašila. Když i ty Michalko17 ještě neřešíte detaily a to máte svatbu už začátkem září... Měte se krásně :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Zdravím a obnovuji téma,měl někdo na svatbě DJ Velka z ČB?Díky moc za info !!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?