DJ s tlumočníkem do němčiny

Ahoj holky, premyslim, jak u nas vyresit hudbu. Vetsi cast hostu bude nemecky mluvici, ale obavam se, ze sehnat kvalitniho DJ, ktery umi navic vyborne nemecky, je dost nerealne. Premyslela jsem tedy, ze bychom se rozhodli pro DJ, ktery se mi libi a umi i moderovat, a moderaci resila preklady za pomoci par ceskych kamaradu, kteri mluvi plynne nemecky. Ale nevim uplne, jak moc moderace tak na svatbe je. Jake mate zkusenosti vy? Mel Vas DJ casto slovo? predpokladam, ze by hral tak od sesti, hry osobne moc neplanujem, doufam, ze rodina tak max dve :D
Odpovědět
Myslím, že by se mohl dát najít kvalitní DJ, co zvládne moderovat i německy. Mezinárodní svatby nejsou až tak neobvyklé a ti DJs, kteří na nich hrávají, musejí určitě být i nějak jazykově vybavení. Jak moc by měl DJ moderovat záleží jen na Vás a na tom, co si domluvíte. Někdo by třeba uvítal "ukecaného" moderátora a baviče, někomu se to naopak moc líbit nemusí a čeká od DJ hlavně hudební zábavu. Záleží na vkusu :) Ale myslím si, že alespoň trochu by měl být s hosty v kontaktu vždycky a taky se minimálně postarat o uvedení prvního tance a dalších důležitých momentů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak třeba náš DJ umí perfektně německy, žil prý mnoho let v Rakousku. Tak si myslím, že by to pro něj nebyl žádný problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadlo, že to asi nebude jen o tom umět německy, ale taky o tom, že by se ten DJ měl vyznat v německých hitech a šlágrech. Protože německy mluvící hosté asi nebudou chtít celý večer poslouchat jen anglické a české hitovky, ale budou mít celou řadu přání z německy nazpívaných songů, a ty by měl DJ dobře znát.
Odpovědět
My měli cesko-nemeckou svatbu. DJ hrál od 17-24h. Předem jsem mu poslala playlist, aby měl představu, co se líbí nám, české a německé straně. Připravil si mix písní, hrál i na přání. Pokud nemáte žádné hry, moderování ani není třeba.
Odpovědět
@nima1234 jj to je jasne
Odpovědět
@sedmikraskova Super, dekuji, to jsem zruba potrebovala vedet. Mam vybraneho super DJ, tak do toho asi pujdem a v pripade potreby bude prilezitostne nekdo prekladat z kamaradu..
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den Vám přeji. Mluvené slovo oživí každou svatební slavnost. Na svatbě je ho přiměřeně, při hrách typu svatební kvíz, či svatební kočár anebo při koordinaci například krájení dortu, čtení přání a podobně. Důležité je aby moderátor "četl" náladu hostů a stal se takříkajíc i koordinátorem programu. Pak vše klape a vy si užíváte. Jinak já standardně moderuji na svatbách i v angličtině, kterou všichni většinou ovládají podobně a nikdo není v nevýhodě. Kamarádi by pak mohli odpočívat. Jinak když se hraje a je dobrá zábava, překlad většinou ani není potřeba :) Hezké dny a držím pěsti ať se vše povede!
Odpovědět
Profilova fotka
Hrajeme po Německu už 20 let. V případě zájmu se budu těšit
Odpovědět
Dekuji vsem. Ziva hudba se nam nelibi a DJ je jiz, jak je naznaceno v otazce, predbezne vybrany. Zadne nabidky nepotrebujem (ani prostrednictvim SZ ;-)), tak prosim profesionaly, at setri svuj i muj cas ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
@svatebnidj dekuji, ale o dodavatele, kteri ocividne muj prispevek ani nectou, opravdu nestojim
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?