DJ Ostrava, Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí

Hledáme DJ, klidně i někoho, pro koho je to koníček, na naši svatbu v říjnu 2019. Klidně poprosím i osobní zkušenosti a doporučení :-) Prosím žádné přehnané ceny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte na Dj Sonido, Jirku Haláka ...budete spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji @djmech za doporučení, ale termín mám již obsazen...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý vecer máte ode mě zprávu v IP mrkněte s pozdravem Yvona Juchelkova
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám budu na vaši svatbě k dispozici. Koukněte na mé webové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám přesnou cenovou nabídku. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, koukněte se na náš web, kde naleznete něco o nás a také ukázky naší práce. Pak už jen stačí vyplnit nezávaznou potávku s tím jaká je Vaše představa a společně určitě něco vymyslíme. Budu se na vás těšit.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji https://www.facebook.com/Dj-EL-Em-175... , vždy naprostá spokojenost na mnoha oslavách i svatbách, ceny jsou opravdu přijatelné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?