DJ Opava a okolí

Ahojte všichni, potřebovala bych poradit ohledně DJ. Máte nějaké zkušenosti, tipy nebo reference na nějakého DJ. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám zaslal nabídku, jen bych potřeboval znát datum Vaší svatby. Podívejte se případně na náš profil a web. Pokud budete mít zájem o nabídku, velice rád zašlu. Petr Knap KV-Production Majitel, DJ
Odpovědět
Profilova fotka
@anetbinkova Mužů doporučit DJ Sonida, není sice z Opavy, ale my se brali v Opavě a nebyl problém přijet. Dalo se s nim perfektně domluvit a my i hosté jsme byli strašně spokojeni.
Odpovědět
Doporučuji Petra Soukupa. Je z Karvinska a umí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za doporučení. Poslal jsem SZ. Petr Soukup
Odpovědět
Profilova fotka
@anetbinkova Vážená nevěsto, nepíšete datum Vašeho velkého dne, ale v případě zajmu o nezávaznou nabídku mne prosím neváhejte kontaktovat! Opava je kousek. Jezdím po celé Moravě. Nabízím praxi od r.2002 a v posledních letech jezdím okolo 45-50 svateb ročně. Hezký den. Jiří Halák PS: děkuji za doporučení mé první letošní nevěstě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetbinkova Dobrý večer, mohu doporučit vřele Jiřího Haláka @sonido . S pozdravem Martin Lysek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?