DJ nebo živá

Profilova fotka
Holky, máme malou svatbu cca 25 lidí a mám dilema - jestli DJ nebo máme nabídku od jednoho pána se svojí dcerou, že by zahráli živě a nebo jestli není lepší si jen pouštět hudbu. Jestli není směšný si zvát DJ jen pro tak málo lidí? Jak to máte vy? Děkuji.
Odpovědět
Taky máme tolik lidí a budeme mít DJ. Živou hudbu nechci ani zadarmo. loni jsme byli na svatbě a hrál starší pán a slečna zpívala. No myslím, že zpívali oba. jenomže my jsme nerozuměli vůbec co zpívají. Měli to tak špatně ozvučené, že to nešlo. proto jsem si vybrali DJ. pustí nám co chceme a i ozvučení by měl mít vychytané. Když znáš ty co hrají a zpívají, tak klidně do toho jdi. Záleží jen na vás. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prada11 Ziva hudba je paradni...jen to musi byt kvalitni kapela :-) Asi jste natrefili na amatery :-(
Odpovědět
@tessina87 No to no a ještě nám je doporučovali na svatbu. prý se to všem líbilo. No to nevím ale věřím, že když je ta kapela dobrá tak je to paráda. :-)
Odpovědět
@prada11 To rozhodně, z naší kapely byli všichni nadšení a já osobně si DJ na svě svatbě neumím představit, ALE - my u této kapely šli najisto, už jsme ji zažili na jedné svatbě a dvou padesátinách, takže jsme věděli, co čekat, u nějaké cizí bych měla strach, že to odpadne tak, jak jsi popisovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Za mě raději DJ než kapelu nebo duet. Najít kapelu, která by měla přijatelný repertoár a zároveň byla opravdu dobrá, to se skoro rovná zázraku...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem živý DJ, tak vlastně splňuji obě vaše podmínky :-) Zrovna na Váš datum, ale hraji Magdalenskou diskotéku, tak bohužel nemůžete využít takové šťastné náhody, že bych vám hrál. Ale i tak Vám přeji krásnou svatbu, nekonečně mnoho štěstí a manželství na věky. :-) DJ Zdenek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolím si také zareagovat. Špatný výběr produkce vyjde nastejno ať už se jedná o "živou hudbu", kapelu nebo tu reprodukovanou - prostě se mine účinkem. Osobně mám rád originální znění skladeb a velký výběr tak i na své svatbě jsem upřednostnil DJe. Ten Vám také nabídne nesrovnatelně širší repertoár a to nepíši proto, že jím sám jsem. Kapela, nebo kvalitní "klávesák se zpěvačkou" zase nabízí osobitý styl a podání. Obecně se na hudbě nevyplácí šetřit a nechávat ji na poslední místo jak zde často čtu slečny...šaty si také nešijete samy, raut doma nepřipravujete a nenosíte zabalený na místo v alobalu, za fotografa dáváte také peníze tak proč pak šetřit na zábavě, která provází celým dnem a nocí? I to budou Vaše vzpomínky! Hudba je totiž podstatných článkem celého Vašeho velkého dne, kterou notebook od kamaráda s pár mp3, nebo amatérský hudebník či DJ za "pár švestek" rozhodně nenahradí! Každopádně ať už tedy vyberete kohokoliv tak dbejte na jeho přístup, kvality, jednání a zkušenosti, dejte si pozor na placení záloh nečestným podnikavcům a zajisté budete s výběrem spokojeni :) S hudebními pozdravy Jiří Halák aka DJ Sonido ♫
Odpovědět
Profilova fotka
K tomu vůbec není co dodat.. sonido mi píše z duše ;-) pokazit si svatbu, která už stála mnoho desítek tisíc, spoustu úsilí a času jen tím, že ušetřím ta tom nejpodstatnějším - na dobré muzice a zábavě je velká škoda. jak to celé pak probíhá ? Chumel kamarádů u notebooku a zklamaná nevěstav koutě s kámoškami :-| tohle teda nikomu nepřeju...
Odpovědět
Rozhodně se nepouštějet hudbu sami =-) to se k tomu po pár panácích vrhne nějaký "strejda" že tomu rozumí a zábava bude v....... :-S My jsme měli položivou hudbu, hudebník - zpěvák a zpěvačka, on hrál na klávesy a zbytek podkladu měl puštěný nějak (nevím, jak ale ozvučeno to měl skvěle). Ale věděli jsme do čeho jdeme, slyšeli jsme je mnohokrát dříve na jiných akcích (rodinné oslavy, plesy). Zkuste si poslechnout vámi vybrené duo nebo DJ na jiné akci (ti dobří mívají na svých stránkách odkaz na yuotube, nebo info, kde budou hrát a je množné je vidět, před objednáním)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím,že většina nevěst by si velmi pozorně měla přečíst příspěvek Sonida - opravdu,zde není co víc dodat! Pochopil bych snad ještě,pokud si uděláte svatební hostinu sami na své zahradě,kde si sami připravíte pití i jídlo,převléknete se do kraťasů a triček, že dáte přednost organizaci zábavy a svatebního veselí někomu z rodiny či kamarádovi - je to jen vaše volba,ale z vlastní zkušenosti vím,že svatba, rozlučka se svobodou, narozeniny apod. pořádané v hotelu nebo restauraci by měla mít určitou "nezapomenutelnou" atmosféru, na kterou by jste ještě dlouho měli vzpomínat - stejně tak jako na výborná jídla a pochoutky, které pro vás vykouzlí mistr kuchař, skvělý svatební dort z renomované cukrárny (jistě si ho nevěsta nepeče sama ) či u fotek dobrého svatebního fotografa... stejně tak zábava, by měla mít co nejlepší úroveň! Ať se na mě klidně někdo zlobí,ale každá pořádná práce chce v dané profesi jistě odborníka,který umí, ví a zná! Ať už se rozhodnete pro menší kapelu či DJ uděláte rozhodně dobře - je zde spousta skvělých profesionálů,kteří vám jistě rádi vyjdou ve všem vstříc. Sám jsem hrál na několika svatbách,kde bylo sotva 20 lidí a vím,že nezáleží na počtu lidí okolo vás,pokud se někdo má chuť bavit ,tak se baví,ale záleží na tom,koho si pro svoji zábavu vybere.Recenze zde nebo na internetu vám jistě napoví,kdo dělá svoji práci dobře a poctivě! Neuvedla jste přesný termín vaší svatby ani místo, takže netuším mohu li vám třeba i já nabídnout své služby,každopádně věřte,že tohle téma opravdu stojí za zvážení a zamyšlení,protože šetřit se jistě má,ale ne na nesprávném místě - a věřím,že zábava je na každé svatbě její nedílnou,nezanedbatelnou a důležitou součástí! :-) Budete li potřebovat třeba jen nezávazně poradit stačí písnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bude okolo 40lidí a mám živou kapelu za 10tisíc..Kapela pro mě byla priorita č.1! Již několikrát jsem ji slyšela na živo, takže já jsem měla jasno! Bez kvalitní hudby vázne zábava!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?