DJ nebo živá kapela na svatbu, co byste doporučili?

Ahoj holky, co by jste mi doporučili na svatbu, kapelu nebo DJ?? Nemůžu se pořád rozhodnout :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych chtěla kapelu, ale jen tak některá se mi nelíbí a ta, co se mi líbila, tak už je obsazená =-) Je tu nějaká nevěsta z Ústeckého kraje - nejlépe z Mostu a okolí? Co by mi mohla poradit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela, kapela, kapela ;-)
Odpovědět
já bych brala raději kapelu, ale asi je rozhodující kolik jste ochotni do toho dát ... dobrou kapelu můžu doporučit
Odpovědět
A nemáte někdo tip na dobrou kapelu z okolí Ostravy, Opavy nebo Krnova? Byla jsem totiž na jedné svatbě, kde kapela hrála opravdu hrozně a jejich repertoár se skládal především z Kabátu, i když si je novomanželé do playlistu nevybrali. Chtěla bych se něčemu takovému vyvarovat. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kapelaaaa :) My budeme mit na 4-5hod kapelu a pak pozdeji vecer DJ :)
Odpovědět
kapela stopro:)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji určite svatebního dj a to ne jen pro to,že ho již 15 let dělám. Tady jsou výhody dj a vysvétlení rozdílu svatebního dj. Jako dj působím od roku 1999. Mám za sebou již okolo 180 svateb. Svatební den je výjimečným dnem ve Vašem životě, a proto je důležité nepodcenit žádné detaily, hudební produkci na Vaší svatbě nevyjímaje. Je třeba pečlivě vybírat člověka, který Vás celý tento den bude bavit. Ne každý DJ je schopný dobře bavit svatební hosty od těch nejstarších až po ty nejmladší. Svatba je něco jiného něž diskotéka. Dobrý DJ na svatbu se kromě jiného liší právě ve schopnosti vhodně kombinovat jednotlivé skladby a udržet tak náladu i atmosféru svatby, tak aby se bavili opravdu všichni. "DJ" se nazývá každý, kdo má v notebooku stažené písničky z internetu, mixážní pult a proto se nevyplatí vybírat toho nejlevnějšího. Váš svatební den je jen „jednou za život“ ! Svatební repertoár můžeme předběžně domluvit a upřesnit. Totéž platí o úvodním tanci ženicha a nevěsty, případně i dalších speciálních hudebních požadavcích. Ideální je předem se osobně potkat a vše domluvit. Některé speciální písničky můžu sehnat já, některé si můžete přinést s sebou na CD. V případě smíšených různojazyčných svateb, kdy jsou někteří svatební hosté cizinci, je dobré na to upozornit předem,a případně poslat mailem požadavky na repertoár ze strany zahraničních hostů. Ideální je zaslat např. 20 oblíbených skladeb ženicha a nevěsty, mám s tím výborné zkušenosti. Výhody DJ: Zabere méně místa než kapela Nepotřebuje dělat přestávky Na svatbě může průžněji reagovat na danou atmosféru Má širší repertoár, kapela nemůže zahrát všechno Narozdíl od kapely může hrát i potichu, zdánlivě nepodstatná věc, ale jsou chvíle kdy je příjemná podkresová hudba lepší než hlasitá produkce. V případě zájmu ke svojí produkci mohu vzít zpěváka, který bude reprodukovanou hudbu prokládat svým zpěvem. Možnost KARAOKE na svatbě. K dispozici více jak 2 mikrofony a text na obrazovce.
Odpovědět
svatebnidj.Nemáš to tu s těmi nevěstinkami lehké.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?