DJ nebo ziva hudba?

Prosim vas, je vhodnejsi DJ nebo kapela na svatebni hostinu? Jak se to pohybuje cenove? Moc diky za rady a zkusenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elmihael : Dobrý den, vše máme detailně popsáno na našem webu svatebni mejdany. Včetně cenových nabídek. V případě zájmů jsme Vám k dispozici :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jako DJ bych Vám asi měl vychvalovat nás, ale pokusím se odpovědět nestranně. Prvně si položte prosím sami otázku co máte raději? Udělejte anketu v rodině, mezi plánovanými hosty, sami si představte co byste na svatbě uvítali více? Kapela znamená osobité a "živé" podání známých písní, má však omezený repertoár. DJ zase dokáže nabídnout originální znění a širší výběr skladeb. Obecně platí, že pokud si vyberete profesionály v oboru tak budete spokojeni a totéž však platí naopak. V obou skupinách vždy totiž naleznete profíky, baviče, umělce a taky amatéry co ostatním jen kazí jméno. Poptejte se po doporučeních - určitě jste již na svatbách byli, nebo Vaši známí, rodiny. Pokud tuto možnost nemáte tak dejte na doporučení, recenze a svůj "šestý smysl" - osobní schůzka je dnes samozřejmostí. Na Vaši otázku tedy nelze jednoznačně odpovědět, protože je to stejné jako například řešit jestli k obědu svíčkovou, nebo panenku? Cenově pak uvidíte sami - poptejte více variant ať máte srovnání a na výběr. Každopádně nešetřete - ušetřená tisícovka, nebo 2 za to rozhodně nestojí. Svatba je neopakovatelná! Někomu bych totiž nedal za to co předvádí ani 2.000,- a jiný si těch tisíc zaslouží třeba i 12. Je podstatné co za ty peníze dostanete...hezkou svatbu Vám ze srdce přeji. S hudebními pozdravy ♪♫ Jiří Halák
Odpovědět
Profilova fotka
@elmihael Zeptej se sama sebe, co budeš mít za lidi, jaké složení atd a co chceš za hudbu. Jestli chceš obsáhnout veškeré styly, máš ráda disko včetně různých extravagantních moderních záležitostí, pak je DJ jasnou volbou. Kapela nemůže obsáhnout moc široký repertoár, musí více odpočívat atd, ale zase vystoupení kapely bývá živější prvek. Pak jsou zde technické aspekty: DJ nezabere tolik místa, nebývá tolik technicky náročný, ihned reaguje na lidi na parketě, rychle změní playlist ..... Pokud připravuješ nějakou stylovou svatbu, pak se k ní zase spíš hodí nějaká stylová kapela. Máš-li v rodině skalní muzikanty a hudebníky, tak ti spíš ocení kapelu. Je zkrátka nutné vyhodnotit situaci z tvojí strany a prober toto třeba s tvojí rodinou nebo přáteli, co by se jím víc líbilo. Každý má jiný vkus. Profesionálního DJe či kapelu "za 3000,-" neseženeš, amatérského třeba ano. Opravdu záleží co potřebuješ. Každý se spokojí s jinou kvalitou, někomu stačí "standard" který chválí do nebes, někdo zase vyžaduje kvalitu. Osobně ale doporučuji na tomto místě moc nešetřit - je to docela zásadní položka ovlivňující průběh a kvalitu svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?