DJ nebo kapela v okolí Vyškova. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky, hlavně teda z jižní moravy...máte zkušenosti s dobrým djem nebo kapelou? koho můžete doporučit?Svatbu máme v červenci, obřad i hostinu máme ve Vyškově.. :)díky za tipy!
Odpovědět
Ahojky, mohu vřele doporučit Sendimusic, DJ Ivo. Hraje na klávesy a krásně zpívá, střídá to s reprodukovanou hudbou. Nejvíc se mi na něm líbílo že je takový živel, showman, uspořádá i hry a umí vytvořit supr atmosféru. Je z Lednice, ale v pohodě přijede, cena fakt supr, nechtěl vzít ani žádný příplatek za to že byl až do půl paté ráno. Natrefili jsme na něj na svatebním veletrhu a byla jsem maximálně spokojená;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattyd děkuji za odpověď :) nějaký kontakt na něj máš?
Odpovědět
Poslala jsem ti do IP;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattyd díky moc ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Do Hodonína bez problému přijede jakákoli brněnská svatební kapela.. Ti lepší mají ukázky hudby a zpěvu na webech, takže je z čeho vybírat.. Většina z nich organizuje i svatební zvyky a soutěže.. Od lidovky po bigbít mohou zahrát třeba Hroši z Brna, Vocal band, Midnajti, nebo Nová tchýně.. Fulltextem najdeš jejich webovky :-)
Odpovědět
@kattyd Mohla bych taky poprosit o kontakt? díky...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli ještě hledáte dj na svatbu, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 150 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete mít zájem, mrkněte na můj web.
Odpovědět
gibon music band.....jsou asi ze zlína tuším, to si totiž nejsem jistá....., na naši svatbu jeli do valmezu a super....perfektní kapela
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?