DJ nebo kapela na svatbu pro méně obvyklé žánry?

Chtěla bych zkušenější a profesionály požádat o radu, jak na naší svatbě nejlépe vyřešit hudbu. Sejde se tam velice různorodá skupina lidí, kde téměř všichni mají hudbu hodně rádi – ale každý úplně jinou, a navíc ne zrovna mainstreamovou. Jedna skupina má ráda český folk, další část preferuje hudbu nečeskou a spíše tvdší jako rock nebo metal, někteří naopak vážnou hudbu a pár lidí dechovky (ti jsou v menšině). Asi nikdo pak neuvítá takovou tu „klasiku“, která zazní snad na každé svatbě – Mašinka, Michal David, Helena Vondráčková... a vlastně skoro veškerou českou hudbu tohoto druhu. To jsme si už vyzkoušeli na poslední svatbě, kde se sešla většina lidí stejná, jako bude na té naší - když DJ vytrvale hrál tyhle vypalovačky, tancovaly jenom děti a dospělí si šli sednout. (Zrovna tenhle DJ je pro nás odstrašujícím příkladem, jak by to nemělo dopadnout, ale chceme se vyhnout i „strýcovi“ s varhánkama.) No a aby toho nebylo málo, v případě pěkného počasí bude oslava v přírodě – na samotě u lesa. A my váháme, jak tohle vyřešit – má nějaký DJ hudbu, kterou by se nám trefil do vkusu? Zvládne nějaká kapela důstojně zahrát aspoň pár rockových skladeb? Nebo bude nejlepší sestavit si vlastní playlist a pustit si hudbu sami? Byla bych ráda, aby si na své přišli všichni – od dechovek pro nejstarší generaci po něco tvrdšího pro nás mladší, aby bylo na co si zablbnout později v noci. Budu ráda za rady, pokud jste někdo řešili něco podobného, i za nabídky od profesionálů, kteří by si na to troufli. O trošku více jsme nakloněni variantě s DJ, ale nebráníme se ani šikovné kapele.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro tyto připady různorodého hudebního zaměření hostů na svatbě doporučujeme osobní schůzku s Djem ještě před konáním svatby. Dále je dobré sestavit přibližný playlist písní, aby měl Dj čas na přípravu. Tyto problémy s novomanželi řešíme poměrně často. Tak pokud budete mít zájem jsme schopni Vám poradit, pomoct. S pozdravem a přáním hezkého víkendu. Tým Uni-DJ´s.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte ode mě interní poštu.. :-) S pozdravem, Dj Libor
Odpovědět
V tom případě jste neměly na svatbě skutečného DJ ale pouštěče.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Vážená slečno, Váš požadavek dozajista vyžaduje pečlivou přípravu ze strany poskytovatele služeb, individuální přístup a hlavně pečlivou, nejlépe pak osobní dohodu předem. Hudby jako takové jsou kvanta. Když Vám DJ řekne, že má vše a mávne rukou tak Vám lže, protože mít veškerý hudební rozptyl v základu není ani možné. Na svatbě se schází více generací, různorodí lidé s různým očekáváním a všem je potřeba vyhovět. Osobně se klientů přesně na toto vždy ptám - zda-li jim vystačí klasický mainstream, nebo vyžadují něco specifického - pokud se vše dohodne předem a DJ se na to nevykašle tak dozajista budete spokojeni. Osobně jsem nikdy nenarazil na problém a to už mám něco nahráno! Vše je o dohodě a přípravě. Proto vybírejte dobře, mezi profesionály, kteří Vám budou schopni Vaše požadavky splnit. Ať se Vám akce vydaří! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?