DJ nebo kapela 30.5. okolí Chlumec n. C.

Ahoj nevěsty, sháním DJ nebo kapelu na 30. 5. okolí Chlumec nad Cidlinou. Prosím o vaše doporučení, případně nabídky do zpráv. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, posílám Vám IP. S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den rád bych vám nabídnul svoje služby a zpříjemnil váš velký den.Více do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@san_gimignano Dobrý den, odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, naše nabídka zaslána interní poštou. S pozdravem a přáním hezkého dne. Tým Uni - Dj´s.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, odeslána IP
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji určitě DJ. Kapela hraje s přestávkama a dj hraje non-stop a hraje hudbu různého stylu. Pokud budete mít zájem tak mě kontaktujte. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@phawek Ono to vypadá, že DJové si nepotřebuji odskočit na toaletu, či se na svatbách neobčerstvují? Pro všechny ostatní a hlavně pro Vás - neznám kapelu, která by o svojí přestávce nepouštěla písničky z MP3 a dobrá kapela hraje všechny styly! Takže i kapely hrají NONSTOP i hrají hudbu různých stylů - toto není v žádném případě sebemenší argument, proč by si zájmeci měli vybírat DJ před kapelou! Já jsem zažil DJ jen jednou. Hráli jsme oslavu narozenin a ve vedlejším sále probíhala svatba. Na svatbě byl prázdný parket a hosté postávali před restaurací. Jak jsme začali hrát, chodili na chodbu před náš salonek a tam tančili. Ono totiž pro rodiče a starší generaci, kterých je na svatbách průměrně většina, zrovna zábava ve stylu DJ není moc lákavá. Rádi třeba zatleskají po skončení písně, emocím při zpěvu či hře na násroj. Po skončení písně z CD jsem osobně ještě nezažil potlesk. Každá hudební produkce má svoje pro a proti, ale neargumujte něčím, co není pravda!
Odpovědět
Profilova fotka
To dualmusic: "Já jsem sice zažil DJ jen jednou, ale tvrdím, že pro rodiče a starší generaci není hudba DJ moc lákavá:" Klobouk dolů před takovouhle argumentací :-) Napadá mne v této souvislosti citace z Knihy džunglí: "V srpnu narodil se šakal a v září se jen lilo. Takový déšť, dí mládě, já ještě nezažilo!" DJ's si samozřejmě potřebují odskočit na toaletu, což v pohodě zvládnou při písničce, stejně jako občerstvení. A z CD nebude například Whitney Houston nikdy zpívat falešně. Chápu, že Vás komentář phawek nadzvedl, osobně taky nemám rád vymezování se vůči ostatním. V odpovědi ale děláte přesně to samé, co on.
Odpovědět
Profilova fotka
@giacomo Pokud mne chcete citovat, tak citujte, ale nespojujte věty, které spolu nesouvisí - nikde ve svém příspěvku nevidím "ale tvrdím"! První věta, co jste použil, je čistě moje osobní zkušenost, prostě jsem na jiné svatbě DJ nezažil! A co jsem zažil, to jsem popsal, nemám potřebu si něco vymýšlet. A druhá věta je jen můj osobní názor, vycházející z oné první zkušenosti - zamyšlení, proč to asi tak bylo! Ano, patřím k těm, kdo by si na svatbu DJ nevzal, i z těch uvedených důvodů. Mluvím o sobě, nikomu nerozmlouvám, aby si na svou svatbu DJ taky nebral a nenutím nikoho místo DJ brát kapelu. Dávám přednost kapele, ne levné kapele, ale takové, kde jsou výborní muzikanti a kde zpěvačka nezazpívá falešně Whitney Houston. To, že jsou propastné rozdíly mezi kapelami, to je pravda, ale Váš argument je vymezující zase v tom, jakoby tomu tak bylo vždycky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@dualmusic V tomto případě Vás skutečně ocituji: "Ono totiž pro rodiče a starší generaci, kterých je na svatbách průměrně většina, zrovna zábava ve stylu DJ není moc lákavá." Není to tvrzení? Já bych si troufl říci, že je. A na základě jediné zkušenosti s akcí, na které byl DJ. Na to jsem si dovolil poukázat. Já přece nikde nepíšu, že všechny zpěvačky všech kapel zpívají falešně, ať už píseň Whitney nebo kohokoli jiného. To bych lhal, setkal jsem se ve své kariéře naopak většinou se skvělými zpěvačkami a zpěváky. I Vy sám ale připouštíte, že rozdíly mezi kapelami jsou propastné. Takže existuje možnost, že na nějakou takovou svatebčané mohou narazit. Mimochodem, s potleskem po písničce puštěné z CD se setkávám poměrně často. Všem přeji hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?