DJ na svatbu Zlín, Kroměříž, 3.4.2020

Ahojte, dobrý den, nemáte tip na šikovného DJe, který by se nám na svatbě postaral o hudbu, asi i moderátor, zkušený, zkrátka bavič. Kdo je na kroměřížsku, či zlínsku nejlepší? Děkuji za tipy, popř. nabídky i cenu. Svatba je 3. 4. 2020, v tomto regionu, ještě se rozhodujeme o místě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn den Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Kačko. Páteční termín není pro mě problém, v termínu 3. 4. 2020 jsem k dispozici a mám to k Vám kousek :-) V případě zájmu mě prosím kontaktujte. Mějte se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád se o zábavu na vaší svatbě postarám, pokud mi však odpustíte, že nejsem zdejší :-). Mohu Vám dovést i fotokoutek s rekvizitami a tiskem fotografií10x15 hned po vyfocení. Mrkněte na mé internetové stránky, kde naleznete i ceník. Pokud byste měla nějaký dotaz, rád Vám ho zodpovím. Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka1868 Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu pátek 03.04.2020 Vám na Vaší svatbě v Kroměříži rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Prosím ještě o ostatní, aby mi další Dj doporučili, zkrátka kdo je z regionu nejlepší? Nejžádanější?
Odpovědět
Ahoj. Byla jsem na několika svatbách, dost dobrý je DJ Ivan Mach Asi nejlepší akce, kde jsem byla. Všichni jsme se dobře bavili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, jsme svatební DJ ze Zlína. Více o mě se dozvíde zde v profilu a nebo na mém webu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?