DJ na svatbu z Plzně a okolí - termín červen 2014

Profilova fotka
Ahojky, hledáme s přítelem dobrého Dj na svatbu z okolí Plzně - termín červen 2014, máte zkušenosti, nebo víte o někom? :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc :-).. přesně o tomhle uvažujeme. Vlastně už jsme ho i kontaktovali :-), tak jen ještě zkouším, zda dá někdo nějaký další tip. Koukám, že Dj Vitamín prostě vede :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, posílám interní poštu, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem sice z Prahy, ale u Plzně máme chalupu, takže vlastně jako bych byl místní... Za dobrého DJ se považuji a se svatbami mám bohaté zkušenosti. Veškeré informace o mně najdete na mých stránkách a bude-li Vás zajímat cokoli dalšího, neváhejte mne kontaktovat. Přeji hezký den, Mirek Kasan - DJ Giacomo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsem sice z Plzně. V případě zájmu Vašeho zájmu mohu nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 150 svateb. Když budete chtít, tak mě kontaktujte a já Vám nezávazně poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím DJ v různých cenových relacích od 3000-10000 kč za svatbu. Na našem serveru popíšete, jakého DJ potřebujete, přibližnou cenu za jeho účinkování, poptávku zdarma dokončíte a během několika hodin získáváte konkrétní cenové nabídky ze kterých si podle referencí vybíráte. Tímto způsobem si můžete sestavit program pro Vaši svatbu a jednou poptávkou získat cenové nabídky například od ohňových show, vystoupení Michalea Jacksona, kouzelníků, atrakcí, dětských programů atd. a dalších 70 kategorií. Chcete-li více informací, kontaktujte mě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?