DJ na svatbu Nymburk 30.7.2022

Dobrý den, rada bych poptala DJ na naši svatbu, která se bude konat v Nymburku, 30.7.2022. Potřebovali bychom DJ, který nás bude provázet cely den od obřadu až po večerní zábavu vč. her a moderování ☺️ Předem moc dekuju za doporučení!
Odpovědět
Profilova fotka
@klarapich Dobrý den, Váš termín mám volný a rád za Vámi přijedu. Koukněte zde na můj profil a v případě zájmu se ozvěte s detaily, připravím Vám nezávaznou nabídku. Děkuji MK.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarapich Dobrý den, rád Vám budu k dispozici po celý svatební den, mohu ozvučit svatební obřad, zahrají podkresovou hudbu k hostině, odpoledne třeba disko pro děti a večer zábava pro všechny. Jsem z Prahy a klidně za Vámi do Nymburka přijedu. Hudba od starých oldies až po dnešní hity, samozřejmostí je hudba na přání.Moderuji vše co je na svatbě potřeba 😉. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Krásný večer přeji. Jako DJ vystupuji již více jak 12 let a rád se stanu součástí Vašeho svatebního dne. Zakládám si na profesionálním vystupování, ale zároveň se vždy snažím o lidský přístup. Na setbách pravidelně moderuji soutěže, házení kyticí a další. Mým cílem je díky hudbě a moderování postarat se o to, že váš svatební den bude nezapomenutelný. Hudebně obsáhnu vše od 60tých let po současnost a to jak z české, tak světové produkce. Snadno mě můžete kontaktovat na mém profilu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?